- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
ben 3.fotodaki makkacını beğendim canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunda ise koyu renk far kullanmak ıstedım pek tercıh ettıgım bır renk deıldır sıyah far ama arada hoş oluyor..eyelıner kullanmadım..ve flormar 521 no fuşya ruj vazgecılmezım oldu...flashta 1 ton açık cıkmıs normalde tam fuşya..rımel golden rose 3d cok memnunum..
bu topiği yeni gördüm miriana ne şeker ,ne hoş biriymişsin . her makyajın ayrı bir hava veriyor sana maşallah bende takip ederim bu topiği artık. kolay gelsin.
avatardaki fotoğrafta herhangi bir makyaj yok sadece kahverengi rimel o kadar hatta ruj var gibi görünüyor ama oda yok.yani açık tenliyim saç rengimi biraz daha açtıracam platin röfle düşünüyorum.gözlerimde açık kahve birazda iri.bana ne gibi tavsiyeleriniz olur yardımcı olabilirmisiniz.profilimde bir foto daha var ordanda bakıp öneride bulunabilirseniz sevinirim.
dudak kalemı bende kullanmıyorum burdakı dudak kalemının rengınden bellı oldugu uzre amac dudagı belırgınleştırmek sadece rujun eşsiz duruşunu saglamak..demekki doğru makyaj yapıyormuşum.. teşk ederim.. tek tek okudum yanlış yaptığım bişi var mı die ama yokmuş.. bn dudak kalemi kullanmyı hem beceremiyorum hemde sevmiyorum... mecburda değiliz dimi..:))
Süper ötesi.. Emegine saglik.. Hem cildin hemde kullandigin malzemeler de cok iyi..
Yüzünün pürüzsüzlügünü bol su icmeye mi borclusun ? Özellikle uyguladigin nedir..?
Benimde bi sorum olacak, burnum normal boyutlarda ama yüz hatlarim kücük oldugu icin uc kismi
bana büyük geliyor.. Makyaj hilesiyle nasil kücük gösterebilirim =?
Yorumlari okumaya devam.. tebrik ederim tekrardan..
Tavsiyelerin icin tskler canm, bende bol su tüketiyorum, yagli besinlerden kaciniyorum..
Dogru beslenmek gercekten cok önemli..
Yani burnumda sadece büyük kisma pudra degdireyim öyle mi?
Örnek resim bulursan daha iyi anlarim canim..
Son ekledigin resimde yine pürüzsüz yüzün, masallah..
Bu arada bence lensi hic kullanma kendi göz rengin daha samimi duruyor..
Göz alti kapaticisi olarak kullandigin marka nedir ?
Sürdügün pudra normal acik ton yüz pudrasi degil mi ?
Ay ne cok soru sordum..kaydirigubbakcemile3