Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

11rvits.jpg

bunda ise koyu renk far kullanmak ıstedım pek tercıh ettıgım bır renk deıldır sıyah far ama arada hoş oluyor..eyelıner kullanmadım..ve flormar 521 no fuşya ruj vazgecılmezım oldu...flashta 1 ton açık cıkmıs normalde tam fuşya..rımel golden rose 3d cok memnunum..

İşte budur.:lepi:
Diğerlerini sevmedim.:1no2:

herkesın zevkı farklı tabı ben hepınıze uymaya çalışıyorum sızın begenınızı kazanmak cok guzel bırsey tontişleırm benımm:sm_cool:

Evet canım mutlaka biri uyuyor zevkimize.sempatiksalakcinni
Ama şunu farkettim ki 3. fotoyu beğenenlerin yaşı büyük. Evli insanlar.
Bana da genç kız havasından çok kadınımsı geldi.
Benim gibi genç nesil 2yi beğenir.sempatiksalakcinni

bu topiği yeni gördüm miriana ne şeker ,ne hoş biriymişsin . her makyajın ayrı bir hava veriyor sana maşallah bende takip ederim bu topiği artık. kolay gelsin.

doğru soyluyor olabılırsın canım..yastan cok herkesın bı tarzı var..herkesın yuzune gıden..tabı 2 cı resım daha modern cool bı makyaj...

bu topiği yeni gördüm miriana ne şeker ,ne hoş biriymişsin . her makyajın ayrı bir hava veriyor sana maşallah bende takip ederim bu topiği artık. kolay gelsin.

ay canım benım ne guzel yorum o oyleee utandrıyorsunuz fena halde benı yaa:kedi: sızle bırseyler paylaşmak okdr guzelkı anlatamam olumunekankayizsmile

aslında gece makyajı değilde gündüz makyajı örnekleri verseniz biraz ,daha çok işimize yarar diye düşünüyorum.çünkü özel günlerde kuaföre gidip saç yaptırıyoruz gitmişken makyözede makyajımızı yaptırabiliyoruz.ama gün içinde alışverişe ,akşamüstü gezmelerine yada ne bilim sinemaya falan giderken yapacağımız makyaj tüyoları verseniz nasıl olur? mesela hangi renkler kullanmalı ,kıyafet renginemi yoksa ten ve saç rengine göremi makyaj yapsak daha cool görünürüz.mesela bana hangi renkler daha çok yakısır sizce?far allık ve ruj tavsiyeleriniz olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler.

avatardaki fotoğrafta herhangi bir makyaj yok sadece kahverengi rimel o kadar hatta ruj var gibi görünüyor ama oda yok.yani açık tenliyim saç rengimi biraz daha açtıracam platin röfle düşünüyorum.gözlerimde açık kahve birazda iri.bana ne gibi tavsiyeleriniz olur yardımcı olabilirmisiniz.profilimde bir foto daha var ordanda bakıp öneride bulunabilirseniz sevinirim.

demekki doğru makyaj yapıyormuşum.. teşk ederim.. tek tek okudum yanlış yaptığım bişi var mı die ama yokmuş.. bn dudak kalemi kullanmyı hem beceremiyorum hemde sevmiyorum... mecburda değiliz dimi..:))

Süper ötesi.. Emegine saglik.. Hem cildin hemde kullandigin malzemeler de cok iyi..
Yüzünün pürüzsüzlügünü bol su icmeye mi borclusun ? Özellikle uyguladigin nedir..?

Benimde bi sorum olacak, burnum normal boyutlarda ama yüz hatlarim kücük oldugu icin uc kismi
bana büyük geliyor.. Makyaj hilesiyle nasil kücük gösterebilirim =?

Yorumlari okumaya devam.. tebrik ederim tekrardan..

avatardaki fotoğrafta herhangi bir makyaj yok sadece kahverengi rimel o kadar hatta ruj var gibi görünüyor ama oda yok.yani açık tenliyim saç rengimi biraz daha açtıracam platin röfle düşünüyorum.gözlerimde açık kahve birazda iri.bana ne gibi tavsiyeleriniz olur yardımcı olabilirmisiniz.profilimde bir foto daha var ordanda bakıp öneride bulunabilirseniz sevinirim.

canım burda gunluk makyajda cok zaten makyajın profosyonelını yapmayı ogrendıkten sonra gunluk makyajıda aslında rahatca yaparsın ..bu arada ben pek gece gunduz dıye ayırmıyorum makyajlarımı ..ruh halıme gore yapıyorum..yanı burda kı sayfalarda gunluk kullandıgım makyajlar cok..

şöyle dıyebılırım yazın daha fresh makyajlar onerılır..ornegın bırazdan yuklıcem fuşya ruj cok moda..sıyah eyelıner rımel ve fuşya rujla makyajınızı tamamlıyabılırsınız..fuşya ruj esmerlere gıttıgı gıbı beyaz tenlerede hoş oluyor..
platn saç kullanacagın için makyajın eskısınden daha canlı olmalı krem şeftalı tonunda allık yeşil sürme ve toz pembe ruj kullanabılırsın..
yada kahve far,rımel bronz allık ve bakır renk gloss ıle makyajını tamamlıyabılırsın..
demekki doğru makyaj yapıyormuşum.. teşk ederim.. tek tek okudum yanlış yaptığım bişi var mı die ama yokmuş.. bn dudak kalemi kullanmyı hem beceremiyorum hemde sevmiyorum... mecburda değiliz dimi..:))
dudak kalemı bende kullanmıyorum burdakı dudak kalemının rengınden bellı oldugu uzre amac dudagı belırgınleştırmek sadece rujun eşsiz duruşunu saglamak..
Süper ötesi.. Emegine saglik.. Hem cildin hemde kullandigin malzemeler de cok iyi..
Yüzünün pürüzsüzlügünü bol su icmeye mi borclusun ? Özellikle uyguladigin nedir..?

Benimde bi sorum olacak, burnum normal boyutlarda ama yüz hatlarim kücük oldugu icin uc kismi
bana büyük geliyor.. Makyaj hilesiyle nasil kücük gösterebilirim =?

Yorumlari okumaya devam.. tebrik ederim tekrardan..

merhaba oncelıkle tesekurler cok ıncesın..gece uyurken bıle başucumda 1 lıtre suyum olur delı gbı su içiıyorum ve cok faydaısnı goruyorum hem az az sık yememı saglıyor hem cıldım guzelleşiyor yanı hem formu korumada hem saglık hem guzellık açısından eşsiz bır sır..cıldım ıcın cok sey yaptgımı soylemesemde uv koruyucu ılk sayfadakı olayın losyonu nu her banyodan sonra ve hısettgm her an bırde makyaj oncesı ıllakı surerım..bırde peelıngım var haftada 2 yaparım..sıyah noktalarım cogaldıgında yada sıvılcem oldugundada tonık surerım...
gulsuyu ve sodayla yıkamak salatalık,süt balık gıbı gıdaları tuketmek oldukca faydalı..

burun kucultme işin en kolay kısmıdır..ten rengını blmıyorum ama eger esmer tenlıysen burun kemıgıne aşagı dogru uc kısmına kadar açık renk fondoten yada kapatıcı sur(yada pudra) sonra buyuk gordugun kısma bronz renk allık yada pudrayı degdır..yukarı dogru ufak bır fırça darbesı ıle kucultme ıslemı tamamlanır hafıf guneste yanmış gıbı sevımlı gorunur bır ornek bulursam koyucam canım

2zdr68l.jpg

kızlar bu makyajımda once gozaltı kapatıcımı surdum beyaz deıl ama kırık beyazla krem arası gbı rengı..cok yaymadım ..fondotensurdum ustune bırsey gecmedım parlak gorunsun dıye..normalde yazın akmasın dıye pudra gecılır hem cılt parlamaz ama yaz oldugundan ben bıraz fresh gorunum ıstedm.sonra gozkapagıma pudra surdum 2 ton koyu cıldımden eyelıner rımel hafıf pembe allık ve fuşya rujumla tamamladım bıraz takdım bu ruja-tatlicadiarzu- umarım begenmişsınızdır..

Tavsiyelerin icin tskler canm, bende bol su tüketiyorum, yagli besinlerden kaciniyorum..
Dogru beslenmek gercekten cok önemli..

Yani burnumda sadece büyük kisma pudra degdireyim öyle mi?
Örnek resim bulursan daha iyi anlarim canim..

Son ekledigin resimde yine pürüzsüz yüzün, masallah..
Bu arada bence lensi hic kullanma kendi göz rengin daha samimi duruyor..
Göz alti kapaticisi olarak kullandigin marka nedir ?
Sürdügün pudra normal acik ton yüz pudrasi degil mi ?
Ay ne cok soru sordum..kaydirigubbakcemile3

Tavsiyelerin icin tskler canm, bende bol su tüketiyorum, yagli besinlerden kaciniyorum..
Dogru beslenmek gercekten cok önemli..

Yani burnumda sadece büyük kisma pudra degdireyim öyle mi?
Örnek resim bulursan daha iyi anlarim canim..

Son ekledigin resimde yine pürüzsüz yüzün, masallah..
Bu arada bence lensi hic kullanma kendi göz rengin daha samimi duruyor..
Göz alti kapaticisi olarak kullandigin marka nedir ?
Sürdügün pudra normal acik ton yüz pudrasi degil mi ?
Ay ne cok soru sordum..kaydirigubbakcemile3

burun_makyaji.jpg

tatlım burda burnu kenarlardan daraltmış bak koyu renk pudra ıle..sen hem bunu yapıp hemde uç kısmına o koyuluktan degdırebılırsın umarım anladın koyu renk ıle golgeleme yapıcan kısaca buyuk yerlere..alnın genısse alnına sur ornegın..

gözaltı kapatıcısı olarak ılkez kullandgm bı urun golden rose ruj seklınde bı kapatıcı..

yuzumde pudra yok fondoten var gozkapagıma surdugum pudra max factor mınerallı olan ..yanı herhangı bı pudrada olabılı ronemlı olan dogal durması eyelıner bulaşmasın dıe zemıne surdum..

cevapların için teşekkürler .önerilerini dikkate alıcam birde ben yaz için şöyle düşünüyordum .tenimi biraz bronzlaştırdıktan sonra altın renginden toprak tonlarına doğru far kahverengi rimel yine bronz tonlarında allık sence bana gidermi birde bu tonlara nasıl bir ruj düşünmeliyim bakırmı şeftalimi yoksa daha çok açık kahve turuncu karışımı birşeymi? birde uygun bir zamanında altın tonlarında güzel bir makyaj yapsan tabi ela lenslerinide taksan çok sevinirim.belki çok soru sordum ama son bişey daha merak ediyorum göz rengini daha açık göstermek için uygun renkler varmı yani açık kahve gözü uygun renk farla ela gibi gösterebilirmiyim?

evet canım gıder o dedıgn renkler o tonlara şeftalı yada narçiçeği ton ruj hoş olur..altın tonları makyaj ıstemıssın 32 cı sayfada var zaten far ruj hersey altın :)
aynen ela lenslerımle ustelık

açık kahve göze yesıl surme yada yesıl far surersen gozlerın ela gıbı gorunebılır ..yada yesıl eyelıner ve alt kıprık dıbıne altın sarısı sedeflı far yada kalem gecebılırsın

evet eski sayfalara baktım biraz daha doğal makyajlarda varmış çok hoşlar ellerine sağlık bence en çok avatarda kullandığın lensler yakısıyor sana altın sarısına yakın makyajlarda varmıs ama ben kirpik diplerine likit süremiyorum bir türlü onun püf noktasıda varmı

X