Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

gerçekten çok yardımcı oldun teşekkürler bu söylediklerini tek tek denicem bir tek eyeliner konusunda çok tecrübesizim onu çok seviyorum gözleri dahada irileştiriyor ama bir türlü beceremiyorum:kedi:

evet eski sayfalara baktım biraz daha doğal makyajlarda varmış çok hoşlar ellerine sağlık bence en çok avatarda kullandığın lensler yakısıyor sana altın sarısına yakın makyajlarda varmıs ama ben kirpik diplerine likit süremiyorum bir türlü onun püf noktasıda varmı

gerçekten çok yardımcı oldun teşekkürler bu söylediklerini tek tek denicem bir tek eyeliner konusunda çok tecrübesizim onu çok seviyorum gözleri dahada irileştiriyor ama bir türlü beceremiyorum:kedi:

avatardakı lenslerımı c ok sevıyorum bende getırtene kdr akla karayı seçtım..eger eyelıner suremıosan yogun bır sedeflı farını hafıf ıslatarak ınce ve yatay bır fırçayla çekebılırsın gözunun ustune yada altına...

eyelıner surmek ıcın once ben kagıt çalışması onerıyorum bu yontemı ben buldum dıye bılıyorum ama bılmıyorum bılen varmıdır :KK3: bır kagıda yatay cızgıler çizmeye çalış sonra dergıdekı bayanların göz kapaklarına sıyah surme yada eyelıner çek..yanı once elın alışsın sonra evde kendıne dene kalemle daha ıyı becerıyorsan once kalem sur ustune hafıfce eyelıner gec ..bugun belkı kısa bır vıdeo yukleyebılırım eyelıner konusunda..ama tabı ben tek elle ve gerdırmeden cekıyorum ..neyse işin basıtlını gostermiş olurum...

Son düzenleme:
ay süpersin ya tek elle ve gerdirmeden ha:)) benim bunu yapabilmem için bahsettiğin egzersizleri 1 sene yapmam gerekebilir aslında diğer ürünleri çok rahat kullanıyorum ama iş eyelinera gelince olmuyor işte.neyse birde kağıt üstünde deneyelim umarım bu kez olur videoyuda bekliyorum canım sağol

miriana ,konu ile alakalı pek değil ama ,sen solotica lens kullanıyormuydun ...
senin gözlerinde benimki kadar koyu renkte ...
sende hangi tonlar var solotıca nın ...
görmek isterim mümkünse...kaydirigubbakcemile5

Merhaba!
Öncelikle bi kaç fotoyu gördüm..Eline sağlık güzel olmuşlar fakat bütün fotoları ilk sayfada toplasan sanırım daha iyi olucak yada foto olan sayfaları belirtsen..
Çünkü benim gibi bakmak isteyen diğer arkadaşlar fotoları ararken çok zorlanıyorlar..
Paylaşımının devamını dilerim..

miriana ,konu ile alakalı pek değil ama ,sen solotica lens kullanıyormuydun ...
senin gözlerinde benimki kadar koyu renkte ...
sende hangi tonlar var solotıca nın ...
görmek isterim mümkünse...kaydirigubbakcemile5
merhaba topazıo getırtmiştım ama yapısı uyum saglamadı..solotıca benımde ıcımde kaldı yanı ..bızım gıbı cok koyu gozlere uyacak lensleri ise bana gore şöyle,kristal,icemint,verde marine,mel....burda galpal nıcklı blogunda ıse adı zewzeg olan bir bayan var onda nerdeyse tum solotıcalar var ustelık oda koyu kahve gozlu lınkını yollım ordan bak canım saglıklı karar verırsın..

Zewzeq Blog
Merhaba!

Öncelikle bi kaç fotoyu gördüm..Eline sağlık güzel olmuşlar fakat bütün fotoları ilk sayfada toplasan sanırım daha iyi olucak yada foto olan sayfaları belirtsen..
Çünkü benim gibi bakmak isteyen diğer arkadaşlar fotoları ararken çok zorlanıyorlar..
Paylaşımının devamını dilerim..

onerın ıcın tesekurler tatlım hemen baslıyorum :hulya:

mirina her yere baktım ,o arkadaşın bloğuna da baktım ama onun gözü bizden açık canım yaa...
3 gündür gee gündüz nette baktım ,cor mel önereliyor siyah göze ama ben neden bilmem maviye taktım ,doğal ve hafif belirgin olsun istiyorum ,çok vurgulu istemiyorum ..grafite uygun gibi geldi ama bilemiyorum net :sinifsinif:

ben cor grafite düşünüyorum ... ne dersin ?

bu arada yarın dr. gidim muayene olup çapımı öğreneceğim ,bulanıklık batma vs yapmasından çok endişeliyim ...

bu arada sen çaıpna uygun aldığın halde mi uyumsuzluk yaşadın ?bilmiyorumkismile

zevzegın gozu cok az acık bızden oda baya koyu ama cor alırsan renk daha açık olur haresız sevıyorsan tabı cor grafıte uygun dedıgın gbı belırsız olur..orta kahve gozlu bır arkadasm charm grafıte aldı cok memnun..gunluk kullanıma uygun demiştı..lutfen endişelerını bır kenara at cunku negatıfı cekersın olmayacak sey olur.rahat ol.göz çapını ogrenmen en ıyısı..bulanıklık falan olmaz benım lensımdekı sorunum boyamasının kötu oluşu ve gozumde kayma yapmasıydı bana gore hatalıydı sattım zaten ama sattgm kızda sattı :) bence de haresız sevıyorsan cor mel yada cor grafıte mavımı yesılmı karar ver..

:1hug: :asigim: tatlim cok saol hepsi sahaneymis. flormar i burada bulamam aslinda ama clinique ve benefit bulabilirim kaydirigubbakcemile2 benefit in ki tam istedigim renkmis :KK70:
bir de sephorada su var almayi dusundugum bu linkteki candy jar olan :
Sephora: TARINA TARANTINO Conditioning Lip Sheen: Lipstick

ama clinique in rujlarini cok seviorm ben cok kalici simdi sen onu gonderince aklimi celdi :) hmm ya benefit ya clinique :smiley-cool: cok saol cnm benm olumunekankayizsmile

Bebeeeeeeem mac de var aynı bu renk. Benim de alışveriş listemin başında şuan, ordan biliyorum. Alınca tam numarasını vs yazarımmm

Mirianacım bu fotodaki rujun mükemmelmiş. Bu rengi mac de buldum ben ama henüz deneme şansım olmadı en kısa zamanda almayı planlıyorum. Seninkinin markası ve numarası nedir canım?
Benim dudaklarım da seninki gibi kendinden kırmızı her renk olmuyor o yüzden...

Bu arada emeğine sağlık makyaj konusunda oldukça yeteneklisin...

tatlım flormar 521 no yenı aldım bayadır cırt pembe kullanmıyordum yandıkca daha hoş oluyor dudaklarım kurudugu ıcın arada orta kısmı puturleşiyor ama hoş bır renk ındırımden 6 tlye almışdım

Anlatımın ve püf notkaları için teşekkürler. Ama makyajdan önceki fotoğrafın çook çok daha güzel. Bence daha çok doğal makyaj sende hoş durur. Naçizane fikrim.

aslında guzel degılde duru buluyorum bıze gelene kdr ne okka burun ne kofte dudaklılar var :) kendıne guvenın olsun canım neden benzemeyesın kı..cıldını temız tutup gereksız tuglerden kurtuldukdan sonra her yuz guzeldır makyajsz

bişi sorucam sana çok merak ediyorum fondötenin içine karıştırdığın mineralli fondöten ve maxın içinde küçük küçük pırıltıları olduğu doğru mu ve sedefli fondötenle likit fondöteni nasıl karıştırıp uyguluyosun ve daha sonra mı pudra sürüyosun meraktayım şimdilik sorularım bunlar:kedi:

valla eskıden fondoten ustune pudra gecerdım..şuan bıldıgın normal fondotenle mıneralı karıştırıyorum resmde gosterdıgım uzere..yanı tabı sedef var içinde pırıltı dogru yanı..ıkısını karıştrdgnda daha yogun ve guzel kapıyor..ustune pudra gecmıyorum oyle yaptgmda..cıldınız yaglıysa sız ayrıyetten gecebılırsınz..

hmm benim cildim yağlı o yüzden geçmesem olamaz fixlemem lazım sürdüklerimi onun için bi kat geçerim iyi olur o kullandığın fondöten lasting performans mı?

X