• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli lütfen midesi bulanan bakmasın

Eyllgvn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
285
275
18
25
Arkadaşlar fotoğraf için öncelikle özür diliyorum herkesten. Ben tüp bebek transferi oldum ve bugün 11. Günüm. 8. Günümde betam 171 11. Günüm yani bugün 454 çıktı. Hastaneden geldim tuvalete gittim bu şekilde bir pembe leke geldi. Peçeteye sildikçe iç çamaşirima gelmiyor. Sonrasinda iki kez daha gittim gelmedi. En son bi ikinci fotoğraftaki gibi geldi. Yine şuan devamı yok tuvaletimi yaptıkça siliyorum bir şey yok. Doktorumu aradım benim doktorum biraz ilgisiz. Dediği tek şey artarsa proluton kalçadan yaptır dedi. Ama ben çok korkuyorum progestanda kullanıyorum aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor düşük mü dış gebelik mi kimyasal gebelik mi lütfen başına gelen varsa bilen birisi varsa yorumlar mısınız bu lekeler neyin nesi 😔

Sanki yerleşme gibi duruyor benimde hamile olduğumdan haberim yokken ilk fotoğraftaki gibi gelmişti düşük kanaması ani bir şekilde yoğun başlıyor ama her kanama düşükle sonuçlanmıyor 5.hafta yoğun kanamam oldu progestan kullandım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı başına stres yapmamaya çalış lütfen🤗

Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve tüp bebek olunca 2 senedir uğraşıyoruz ister istemez stres yapiyorum allah yavrunuzu size bağişlasin olmayan isteyen herkese de nasip etsin inşallah🥰🙏

Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve tüp bebek olunca 2 senedir uğraşıyoruz ister istemez stres yapiyorum allah yavrunuzu size bağişlasin olmayan isteyen herkese de nasip etsin inşallah🥰🙏
Amin inşallahh 🫶🏻

Arkadaşlar fotoğraf için öncelikle özür diliyorum herkesten. Ben tüp bebek transferi oldum ve bugün 11. Günüm. 8. Günümde betam 171 11. Günüm yani bugün 454 çıktı. Hastaneden geldim tuvalete gittim bu şekilde bir pembe leke geldi. Peçeteye sildikçe iç çamaşirima gelmiyor. Sonrasinda iki kez daha gittim gelmedi. En son bi ikinci fotoğraftaki gibi geldi. Yine şuan devamı yok tuvaletimi yaptıkça siliyorum bir şey yok. Doktorumu aradım benim doktorum biraz ilgisiz. Dediği tek şey artarsa proluton kalçadan yaptır dedi. Ama ben çok korkuyorum progestanda kullanıyorum aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor düşük mü dış gebelik mi kimyasal gebelik mi lütfen başına gelen varsa bilen birisi varsa yorumlar mısınız bu lekeler neyin nesi 😔
❤️ Stres yapma guzel seyler dusun rabbim buyuktur canim insallah 🙏 guzel sorunsuz bir gebeligin ve saglikli bir evladin olun 🧿

Arkadaşlar fotoğraf için öncelikle özür diliyorum herkesten. Ben tüp bebek transferi oldum ve bugün 11. Günüm. 8. Günümde betam 171 11. Günüm yani bugün 454 çıktı. Hastaneden geldim tuvalete gittim bu şekilde bir pembe leke geldi. Peçeteye sildikçe iç çamaşirima gelmiyor. Sonrasinda iki kez daha gittim gelmedi. En son bi ikinci fotoğraftaki gibi geldi. Yine şuan devamı yok tuvaletimi yaptıkça siliyorum bir şey yok. Doktorumu aradım benim doktorum biraz ilgisiz. Dediği tek şey artarsa proluton kalçadan yaptır dedi. Ama ben çok korkuyorum progestanda kullanıyorum aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor düşük mü dış gebelik mi kimyasal gebeliforopraf

Fotoğrafa nasıl bakıyoruz acaba goremedım bendede sankı yerlesme kanaması ama tam bılemıyorum

Back
X