- 5 Eylül 2007
- 609
- 251
- 323
- 39
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
bu parfümün orjinalini koklama şansım olmadı hiç. eğer bir gün alırsam merakıma yenilip kör alış olacak benim için. biraz tarif eder misinEn son coco mademoiselle'i aldım. Aramıza bir sürü parfüm girse de, dön dolaş mutlaka her daim bir tane saklıyorum kendime. Versace Vanitas'ı da beğeniyorum. Günlük ve hafif bir koku.
www.parfumsecimi.com/chanel-coco-mademoiselle-parfum/
Ben pudralı.çiçeksi yumuşak kokulardan hoşlanıyorum daha çok. Chanel chance şu an elimde var zaten. Onun dışında çok sevdiğim kokular: Lacoste pour femme, armani mania,bvlgari jasmin noir, narciso poudree, chloe edp,versace crystal noir,noa.Odunsu oryantal bir icerigi var. Bildiginiz oryantal parfumleri gibi agir degil. Ben gunduz kullaniyorum ama cogunlukla gece kullaniliyor. Paculi, tonka fasulyesi, mimoza, portakal cicegi, ylang ylang, yasemin, gul notalari iceriyor, daha ne olsun ki:) Chanel parfumlerini genelde begenirim. Bir tek son kadın parfümü çok anlamlı gelmedi; Chanel Noir. Onca kült parfümün üstüne bu parfüm yakışmadı bence... Ama tabi parfüm çok öznel bir seçim neticede. Nasıl kokular beğeniyorsunuz? Çok etkilendiğiniz parfümler var mı?
Armani mania nasıl? ??Ben pudralı.çiçeksi yumuşak kokulardan hoşlanıyorum daha çok. Chanel chance şu an elimde var zaten. Onun dışında çok sevdiğim kokular: Lacoste pour femme, armani mania,bvlgari jasmin noir, narciso poudree, chloe edp,versace crystal noir,noa.
odunsu bir koku ama çiçeksi yanı da baskın. Yumuşacık bebek kokusuna dönüşüyor zaman geçtikçe. Dalin gibi kokuyor diyenler var.Armani mania nasıl? ??
Canım ben böyle geçtiğim zaman biyerden serin serin yüzüne vuran kokladikca koklamak isteyecek mukemmel bisey ariyorum.bana boyle tek bi parfum onerirsen mutlu olurum.zengin asil koksun istiyorum.sen biliyorsun bu isiodunsu bir koku ama çiçeksi yanı da baskın. Yumuşacık bebek kokusuna dönüşüyor zaman geçtikçe. Dalin gibi kokuyor diyenler var.
Üst notalar: Yeşil mandalina, Siyah üzüm, Pembe biber, Portakal
Orta notalar: Manolya, İris çiçeği, Şakayık, İnci çiçeği
Alt notalar:Sandal ağacı, Sedir ağacı, Amber, Vanilya, Misk
Narciso ları denedin mi canım?Canım ben böyle geçtiğim zaman biyerden serin serin yüzüne vuran kokladikca koklamak isteyecek mukemmel bisey ariyorum.bana boyle tek bi parfum onerirsen mutlu olurum.zengin asil koksun istiyorum.sen biliyorsun bu isi
Yok denemedim.cok serisi var galiba. Hangisini onerirsin?Narciso ları denedin mi canım?
sen soğuk birşeyler istediğin için siyah uzun şişede olan edt sini öneririm. mis gibi bir koku ama sıcak değil bence. yani böyle içini ısıtan notalar yok gibi içinde.armani mania da denemeni isterim. çok soran olmuştur. onun dışında 212 nyc gri şişeli. harika bir koku. püfür püfür eser sen geçerkenYok denemedim.cok serisi var galiba. Hangisini onerirsin?
Tesekkur ederim canım .peki senin icin en guzel parfüm hangisi?yani hayatımın parfümü dediğinsen soğuk birşeyler istediğin için siyah uzun şişede olan edt sini öneririm. mis gibi bir koku ama sıcak değil bence. yani böyle içini ısıtan notalar yok gibi içinde.armani mania da denemeni isterim. çok soran olmuştur. onun dışında 212 nyc gri şişeli. harika bir koku. püfür püfür eser sen geçerken
bir aralar mania ydı. şu sıralar jasmin noir. evde bile bileğime sıkıp kokluyorum. kokusu burnuma gelince mutlu oluyorum :) chance de öyle. sana sürekli alacaklarımı sıralıyım.Tesekkur ederim canım .peki senin icin en guzel parfüm hangisi?yani hayatımın parfümü dediğin
Teşekkür ederim canım .bunların hepsini deniycembir aralar mania ydı. şu sıralar jasmin noir. evde bile bileğime sıkıp kokluyorum. kokusu burnuma gelince mutlu oluyorum :) chance de öyle. sana sürekli alacaklarımı sıralıyım.
jasmin noir
mania
chanel chance
lacoste pour femme
deli gibi almak istediklerim
salvatore ferragamo emozione
narciso rodriguez poudre
chanel no 5 eau premiere
yorumlarını merak ediyorum denedikten sonra :)Teşekkür ederim canım .bunların hepsini deniycem
Denedigim zaman yazicam sana canım .yorumlarını merak ediyorum denedikten sonra :)
Bende hiç sevmem şekerli kokuları .hele bir de lancome-la vi est belle var aman Allahım resmen ciklet kokusu yok boyle bisey .seker kazanı yanında halt etmişFragranticadaki yorumlara aldanarak Britney Spears- Fantasy aldım. Şekerli kokuları normalde çok sevmem ama denemek istedim. Odaya girer girmez annem şeker kazanına mı düştün bu koku ne dedi. Cidden kendisini fark ettiriyor. Bu parfüm şeker değil şeker ötesi bir şey. Birde çok kalıcı, lanet olsun çıkmıyor üstümden kızlarŞekerli kokuları sevenler için harika olabilir ama benim gibi şekerli koku sevmeyenler asla yaklaşmasın derim,kullanamıcam sanırım
canm yves rocher deki so elixir sarı olan parfüm braz coco ya benzetmsıler bakabilrsinbu parfümün orjinalini koklama şansım olmadı hiç. eğer bir gün alırsam merakıma yenilip kör alış olacak benim için. biraz tarif eder misin
sağol canım bakym sence nasıl cococanm yves rocher deki so elixir sarı olan parfüm braz coco ya benzetmsıler bakabilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?