(Resimli) En son satın aldıgınız parfumler

güle güle kullan canım.. Dp de kokladım ben bunu orijinal testerını bulamayınca. Çok sıradan geldi bana dp den hiç bakmışmıydın benzetememiş olabilirler mi
DP'de Hiç bakmadım canım ya ne desem yalan olur ama Bargelloda denemiştim hiçmi hiç benzemiyordu çok çok alakasızdı. Berbat ötesiydi..yani o derecede benzemiyordu..belki DP'de benzetememiştir Bargello bu kadar başarısız bir taklit yaptığına göre.

bende öyle düşünüyorum bu kadar sıradan kokamaz. Şimdi bir bu kokuyu merak ediyorum bir de son zamanlar da black opium kafamı karıştırmaya başladı kuzenim kullanıyo koku gayet güzel ağır gelir mi acaba o düşündürüyo beni bunun haricinde bir de lıght blue var bakmak istediğim bu parfüm merakı hiç bitmeyecek galiba

ysl black opium yaz ayı benm midemi bulandrdı kaldramadm agır kokular sevmiyorsanz bu aylarda tercih etmeyın derim . ben kullandgmda ama bir cok kişi ismini sordu bana kışın cok güzel gidiyo içinde kahve varmıs bi arkads çıkolata gbi miss gbi kokuyorsun demişti

Evet haklisiniz tam sonbahar kis kokusu Vanilyalı cikolatamsi evet ama çiçek kokusu bir tık daha önde sanki kesinlikle çekici bir koku.Teşekkürler yorumunuz icin

Canim light blue hakkında ne dusunuyosun
Fresh bir koku. Sıkınca misler gibi koktugumu söylüyorlar . Basit gibi görünse de şaşırtıcı bir şekilde dikkat çekiyor sanırım.
İlk başta yogun limon kokusu sonralarda beyaz güle bırakıyor yerini. Ben bu kış çok gelip gidip mağazalarda denemiştim. Hep gözüm kalmıştı kokuda sonunda aldım:) gayette kalıcı bu arada tavsiye ederim fresh bir koku arıyorsan.

Güle güle kullan canım. .açık olarak biliyorum kokusunu ama orijinaline mutlaka bakicam

Black opium bende biliyorum canım çok beğeniyorum arkadaşım kullanıyor. Ama kışlık parfüm yazın biraz ağır kaçabilir .. Dolce gabbana Light blue da güzeldir ..Bildiğin beyaz Gül kokusu baskın ama ferah bir koku

Teşekkür ederim canimcim black opium u alicam sanırım dayanamicam ama öncesinde de chloe yi ve light blue ya tekrar bakıp net karar vericem. Bu arada hermes de güzelmiş kağıda
Teşekkür ederim canimcim ben sanırım dayanamicam black opium u alicam ama öncesinde de chloe ve light blue ya tekrar bakıp net karar vericem

Ya telefondan yazdım yarım yamalak yazmışım iki defa yazmışım kusura bakma canım hermes te güzel kağıda sktirdim hala duruyo çok kalıcı dicektim

Son satın aldığım parfümleri ekliyim dedim bende :)
burberry body intense: bu aralar sırf bunu kullanıyorum diyebilirim. kokusu harika. çok yumuşak. bayıldım. iyi ki almışım. kalıcılığı iade eder. silajı düşük malesef.
212 nyc: Bu parfümü yıllarca mağazada deneyip iç çekerdim.erkek arkadaşım sayesinde kavuştum. temizlik nasıl kokar sorusunun cevabı bu parfümdür. bütün gün tinerci gibi bileğimi kokluyorum. mutluluktan ağlayabilirim. O derece sevdiğim bir koku. portakal çiçeği, gül, zambak,misk gibi notalar var içinde. Hepsi benim sevdiğim notalar.
Chanel chance: bunu bir ikinci el sitesinden baya uyguna aldım. Yüzde 70 i dolu. Anlatmama gerek yok. İçinde pembe biber olan bütün kokulara aşığım zaten :)

bunu fragrantica da en çok bu kokuya benzetmişler

ben sevemedim bunu nedense.
Sence benziyorlar mı? Çünkü daisy hiç bebek kokusu falan değil. çiçeksi ekşimsi bir kokusu var.
Canım baya benziyor bence kokuları. Belki sana öyle gelmiştir daisy bana çok masum bir koku gibi geliyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…