Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilk olarak üşenmeden hepsini eklediğin için çok sağoll:lepi:Şeniz
ya gerçekten hepsi müthişş:asigim:
biz bunun yanında kelimenin tam anlamıyla solda sıfırız:lepi:
acaba kaçar kaçar aldı bu ürünleri dükkandandelikafadulden
ama hatun bence iyice cozutmuş bu ürünler ailesinde 7 kuşak herkese yeter:roflol::roflol:
katılıyorum canım evladiyelik kesinlikle:lepi::roflol:evladiyelik bunlar :roflol:maaşallah ama bunları kullanıp bitirene kadar tarihleri geçmez bayatlamazlar mı yavkafamçokkarıştı
o palet bana 375 e patlar delikafaduldensonra da annem bana patlardelikafadulden:roflol:yurtdışında tekli mac farlar 10-15 dolar arası diye biliyorum ben, burda 33 ytl olanlar. 2 katı falan yani. burda refill farlar 25 ytl, yani o 15li paletin teki bizee 375 ytle patlarrr delikafadulden delikafadulden
evet evettt bende istemezdimmlülülülülülücanım odasında çekmecelerde ve kocaman 1 makyaj çantasında (bavul gibi bildiğin :lepi:) saklıyor sanırım, onların da resimlerini çekmiş de :lepi: şahsen ben bile istemezdim sanırım bu kadar çok olmasını, ne kullancağını şaşırır insan ya, 1 saatte karar veririm valla bugün ne sürsem diye :roflol: