- 12 Temmuz 2008
- 2.576
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da başka 1 kızın :roflol: :lepi:
ne eğlenceli yermiş yaw burası:)sabahtan beri okuyorum çok hoş.Bu arada hayran kaldım sizlere.Makyajla çok aram yok benim ama olmasını isterdim.Ne kadar bakımlıysan o kadar iyi sonuçta.Vakit ayırabilme ve keyif alma meselesi tabi.Sanırım okuyup baya bişe öğrenmem gerekecek.E bu akşam başladım artık.Herkesin fikirlerini almış oluyorum burdan.Gerçekten çok yararlı oluyor. Sanırım bakım ve güzellik konusundaki en fikir sahibi arkadaşlarımız da Pilar.Valla helal olsun.Devam arkadaşım...
Zenginin malı züğürdün çenesi misali mi oldu ne :roflol: üzülmeyin kızlar bunların hepsini sürseler yine de güzelleşemez onlar naniknanik ama size bir emily kalem bile yeter :1hug: elinize su dökemezler a.s.
şekercim siz derkennn sende içinde değilmisin yoksa senindemi böyle bir odan var :uhm:
hayır canım ben de içindeyim ama sizinle aramdaki fark benim güzelleşebilmem için öyle bir odamın olmasının gerekmesi kaydirigubbakcemile3
canım bende öyle diyorum ya bizim bu odaya ihtiyacımız yok emily kalemede şutarafagitti
yuuh artık :1shok::1shok::1shok:
kızlar ben bugün markette dolaşırken gözüme takıldı emily diye bi marka göz kalemi
alıyım bi elimde deniyim dedim ve harikaydı yumuşacıktı ve fiyatıda çok ucuzdu
kullananlar nasıl acaba akıyomu..memnun musunuz ?
whiterose tatlım şuana kadar 7 kişininkine baktım, hepsi böyle :1shok:
bu daha başka birinin farları
bu daha da başka birinin
birdaha çok şey alıyorsun gibi birşey desinler bana direk bunları göstercem delikafadulden çok normaliz biz delikafadulden altyapı olayına da katılıyorum :dilcikar: kıskandım mı nee lülülülülülü
daha koymicam psikolojim bozuldu, yat uyu sende bebişim
bu da başka 1 kızın B]
emily nin fiyatı ne kadar ben hiç görmedimm elinde olan resim ekleyebilir mii Şeniz