- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
son 1 haftadır aldıklarım...
canım güle güle kullan hepsi çok güzel flormar farının renkelri çok hoş kahveler
acaba onun siyah gri tonlarıda varmıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son 1 haftadır aldıklarım...
Bunlar da benim yeni aldıklarımm
OHT peptide 3 krem: bu krem her derde deva ailecek kullanıyoruz annemler kırışıklık vs. için ben ise şakağımdaki suçiçeği izi için kullanıyorum neredeyse geçirdi
bazen de sivilce izleri için kullanıyorum..
Cliniqu take the day off makyaj temizleyicisi: Bittikçe aldığım bir ürün çok memnunumyerimseniben bir de istemediğim halde bu deneme ürününü verdiler kullanmayı düşünmüyorum bir arkadaşım hiç memnun kalmamıştı bu seriden yanaklarında pütür pütür şeyler çıkmıştı
vee the body shop 3 al 2 ödee
Seaweed peeling: bitmek üzereydi alayım dedim
Gloss: rengine bayıldımm
E vitaminli göz kremi: morluklar için iyiymiş bende fazla yok ama önünü kesmek lazım şimdiden
aa bir de chanel den şeftali rengi allık alacaktım ama bulamadım istediğim gibi hiçbir yerde bütün renkleri yok pembenin 40 tane farklı tonu var 1 tane düzgün şeftali yok çok sinir oldum
kızlar aldıklarınızın hepsi süper bayıldımmm:asigim:iyi günlerde kullanına.s.[/IMG]
bunlar da benim bugünkü hasılatım :)
soldaki makyaj fırçalarını watson's tan aldım.. zaten oraya girince kendimi kaybediyorum..!
body shop'tan mango aromalı parlatıcı..
bagno di roma'dan bal özlü cilt sabunu..
nivea'dan peeling..
yine nivea'dan pink grapefruit lipstick (buna bayıldım 2.sini alıyorum)..
bir de diadermine'den nemlendirici krem.. bunu ilk kez aldım ucuz geldi gözüme.. bi denicez bakalım..
canım çok güzeller:lepi:son 1 haftadır aldıklarım...
canım güle güle kullan hepsi çok güzel flormar farının renkelri çok hoş kahveler
acaba onun siyah gri tonlarıda varmıydı?
bunların markası ne canım çok güzel görünüyorlarr
güle güle kullan OHT peptide krem kaç lira cnm?sivilce izlerine iyi geliyor mu gerçekten....
Bunlar da benim yeni aldıklarımm
OHT peptide 3 krem: bu krem her derde deva ailecek kullanıyoruz annemler kırışıklık vs. için ben ise şakağımdaki suçiçeği izi için kullanıyorum neredeyse geçirdi :sm_cool: bazen de sivilce izleri için kullanıyorum..
Cliniqu take the day off makyaj temizleyicisi: Bittikçe aldığım bir ürün çok memnunumyerimseniben bir de istemediğim halde bu deneme ürününü verdiler kullanmayı düşünmüyorum bir arkadaşım hiç memnun kalmamıştı bu seriden yanaklarında pütür pütür şeyler çıkmıştı :dilcikar:
vee the body shop 3 al 2 ödee :sm_cool:
Seaweed peeling: bitmek üzereydi alayım dedim
Gloss: rengine bayıldımm :asigim:
E vitaminli göz kremi: morluklar için iyiymiş bende fazla yok ama önünü kesmek lazım şimdiden a.s
aa bir de chanel den şeftali rengi allık alacaktım ama bulamadım istediğim gibi klava: hiçbir yerde bütün renkleri yok pembenin 40 tane farklı tonu var 1 tane düzgün şeftali yok çok sinir oldum
güle güle kullan OHT peptide krem kaç lira cnm?sivilce izlerine iyi geliyor mu gerçekten....
canım ojenin rengi çok güzelmiş no.sunu söleeblrmsn??a.s.
canım hangisinin oldugunu yazmamışsın ben ikisinide söyliyim:
alıw avıen(kırmızı olan) 26 no.
flormar(pembe) 058 no.
cnm bunlar golden rose marka...