- 26 Ocak 2008
- 1.183
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyytben de dayanamadım ekledim:lepi:
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
hihoyyyt
canm allıklarına bayıdım.pek kullanmam ama meraklıyımdr.güle güle kullan hepsni
ben kapağı büyük olan rujun markasını sorcaktım canm.şeftali tonu sanırsam.rengi çok tatlı yerimseniben
aslında bende avonun cilt ürünlerini kullanmıyorum ama bu sefer annem istedi illa bronz pudra alalım diye o yüzden aldım.yoksa cilt bakım ürünleri falan bir işe yaramıyor.eyeliner çok kullanışlı kızlar.ben normal eyeliner kullanıyordum ama çok zor sürülüyordu.bunun ucu ispirtolu kalem gibi.o kadar rahat sürülüyor ki anlatammam.bu ürünü tavsiye ederim canlarım
deryam o resimleri geç hepsi fotosop
ben öz hakiki diorshow uygulamaları koyayım bi kaç tane
bu arada hatuna maşallah mukemmel makyaj yapiyo şakkıdı
a.s.teşekkür ederim canım,ruj LOREAL glam shıne numarası 402
evet benimde avondan ne kadar ürün aldıysam bir kaç ruju hariç hepsi alerji yaptı artık almicam inanın markasız aldıklarım avondan aldıklarımdan daha iyi çıktı
canım izmirde hobi parfümeriye takılırım genelde:smiley-coolrdan aldım ama sadece oraya özgü bi indirim olup olmadığını bilmiyorum maalesef:1no2:
ama %50 gerçekten farkediyo.eğer indirim yakalarsan denemeni tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5
canım eet bende allığını çok sevdim süper kalıcı kalemler iyise onlarıda deniyelim o zamannnhihoyyythihoyyytbende ürünlerimi hobi'den aıyorum.İndirimlerinden yararlanmak güzel oluyor hihoyyyt
Beyu markasının allığını,kapatıcısını ve göz kalemlerini kullanıyorum.Hepsinden çok memnunum.Özellikle göz kalemleri kesinlikle akmıyor.2 gün silme durur gözünde ben yazın denize girerken denemek amacıyla sürdüm.Şaşırtıcı ama çıkmadı gözümden bir gram akma bile olmadı.Nişanlımın arkdaşının karısı kalıcı makyaj yaptırdığımı zannetmiş sositososito
Kesinlikle tavsiye ediyorum.Allığıda süper :dance:
bende ürünlerimi hobi'den aıyorum.İndirimlerinden yararlanmak güzel oluyor hihoyyyt
Beyu markasının allığını,kapatıcısını ve göz kalemlerini kullanıyorum.Hepsinden çok memnunum.Özellikle göz kalemleri kesinlikle akmıyor.2 gün silme durur gözünde ben yazın denize girerken denemek amacıyla sürdüm.Şaşırtıcı ama çıkmadı gözümden bir gram akma bile olmadı.Nişanlımın arkdaşının karısı kalıcı makyaj yaptırdığımı zannetmiş sositososito
Kesinlikle tavsiye ediyorum.Allığıda süper :dance: