- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
günaydııınnbayanssulusmile
kalıbımı basarım yanii sadece fırcaya zor geliyo ben parmakımla sürüyom=)
forum bornovayı sevmiyom ben kötü havalarda gezmek ölüm forum denizli(çamlık)kat kat iyi hersey elinin altında hem şirin bişiopuyorumnanaktan
izmire bi gelsem gitcek çok yer var ahh kordonum balçovam ahhboshayallersmile
mac in bazından alıcam bende evet evet karar verdim eminim
bende aldım bundan tatlım süper demi 3ü de rimeli fiyatına göre çoook iyi allığa laf yok zatenboshayallersmilegözünün içinde florasan yanıyor gibimi oluyormus :roflol:
buarada hayırlı olsun çilekli sabunum kıslar cok güzel seyler gördüm hepiniz güzel günlerde kullanın
bnmde strawberry siparişim geldi
paketlemeye bayıldım hersey yerli yerinde sapasaglam
renklerde aynı resimdeki göründüğü gibi geldi hihoyyyt
deli güzel=)bayanssulusmilekızlar ya size bişi sorucam borjous un allıkları güzel mi acep??
kalıbımı basarım yanii sadece fırcaya zor geliyo ben parmakımla sürüyom=)
sende mi gıcık oluyosun hahayyt kahveye verırım bak o parayı da çaya 2tlden fazla verenin aklına şaşarım ben yafohaoldumsmileGüle güle kullan canım :))))
offff bende mac istiom yaaaa gidip gazaim bakayım mıncıklayım sonra almadan çıkayım şaka bi yana izmirede açılsın artık mailmi atsak topluca eylemmi yapsak napsak açılışa özel indirimde yaparlar bizde acımızı çıkarırız :)))) ben de yeni bir kapatıcı alıcam mac alayım diom ama daha önce denemedim çilektede renkleri yoktu bi kere geldi pöffffffffff
hahaha çok şey istion canım yaaa izmir foruma dougles açılmış idare ediver artık :))))
ıyyyy uyuz oluom bende oraya yaaaa nasıl kalabalık bide sanki matah bi yermiş gibi millet ayakta beklio bide yolu kapatıyo kokoşlar heheh :)
bende inglot aldım ilk zamanlar memnundum ama artık pek işe yaramıo gibi gelio bana
forum bornovayı sevmiyom ben kötü havalarda gezmek ölüm forum denizli(çamlık)kat kat iyi hersey elinin altında hem şirin bişiopuyorumnanaktan
izmire bi gelsem gitcek çok yer var ahh kordonum balçovam ahhboshayallersmile
mac in bazından alıcam bende evet evet karar verdim eminim