- 18 Ağustos 2009
- 676
- 0
ay evet o da cok guzel ama ben krem allık ozurlusuyum canım
bende özürlüydüm ama krem allık fırçasıyla çok rahatlıkla uygulayabiliyorsunopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet o da cok guzel ama ben krem allık ozurlusuyum canım
şeyyyy far bazı ni dimek:kedi: ten rengi far mı?pudra gibi hanii?Canım donut'un dediği gibi far bazı ile halledebilirsin bu sorunu.... bende mac in paint pot'larını kullanıyorum yoksa cildim çok yağlı, farlar hemen göz kapağımda ince birçizgi halinde birikiyor...
hmmm bak veya aklıma şöyle bişey geldi canım bu avon'un farları köpük gibiyse (yani krem far dokusu varsa) önce onu sürüp göz kapağaına üstüne toz far sürebilirsin....zemuszemus
bende de bir tane krem far var, üstüne toz far sürünce şahane duruyor ve topaklanma yapmıyor....opuyorumnanaktan
kahve gözlere en çok ne gider
benim güneşte ela oli
koyu kahve değil yani
springsheene de bak derim canım o biraz daha açık
tam olarak şeftali değil,pembelik de var biraz
ışıltılı hem de bayanssulusmile
Sabınım güle güle ışıldat gözlerini bebişim...zemuszemusbayanssulusmile
Bir Pakface gördüm sanki... ben çok seviyorum o maskeleri tatlım, sen de memnun musun ?:lepi:
şeyyyy far bazı ni dimek:kedi: ten rengi far mı?pudra gibi hanii?
eed toz far olayı iyi fikirmiş CADIARZU krem gibi,ruj gibi değişik bi şey evet:kedi:
şeyyyy far bazı ni dimek:kedi: ten rengi far mı?pudra gibi hanii?
eed toz far olayı iyi fikirmiş CADIARZU krem gibi,ruj gibi değişik bi şey evet:kedi:
yevrüm far bazı, makyajdan önce göz kapağına sürülürşeyyyy far bazı ni dimek:kedi: ten rengi far mı?pudra gibi hanii?
zabınım hayırlı olsunn a.s.
sende al çıtırım . . .
kız bişi sordu proflar yanıtladı=)
tam yerindesin kontes dört ayak üstüne düştün emin ellerdesin ehueh =)
ben simli mimli aylaynırları sevmiyorum yav
aylaynır manyağıyım, bi onları sevemedim gitti eyvahedigeldismile
ben simli mimli aylaynırları sevmiyorum yav
aylaynır manyağıyım, bi onları sevemedim gitti eyvahedigeldismile
allıkta hafif sim hoşuma gidiyor ama eyeliner söz konusu olunca beğenmiyorumAynen canım yaa, bende eyeliner ve kalemlere bayılırım ama simli eyelinerlara hayır lmaz:
hatta yüzümde genel anlamda sim beni rahatsız ediyor ohaoldumsmile