- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
bende gördüm canım bende gayet iyi fiyatı :)
canım o pek yavruağzı değil turuncu gibi geldi bana bide rengi deneyerek anlarsın orda öle ama sürünce nasıl acaba :) bu arada bende o tonlarda arıyorum bulursam haber veririm :)mrb kızlar... öncelikle sorumu sorayım...bugün bakmadığım marka kalmadı,şu renk far arıyordum (yavruağzı olan) ama hiç bi gösterileni beğenmedim.görevli kız baya kızmıştır bana ama napim içime sinmedi gösterdikleri hiç:bbo: bu renklerde hangi markada ürün bulabilirim?
ayrıca bunlar da bugün aldıklarım...:dance:
güle güle kullan canım bende almayı düşünüyorum :)Flormar+Eyeliner+Pen+(5).jpg (image)
bende bu eyelinerden aldım bugün...inşallah kolaylıkla kullanabilirim ..kullanan var mı memnun mu merak ettim arkadaşlar...
maşallah yaaa hangi arada alıyonuz arkadaşlar bunları valla çok kıskanıyorummmben bugun yıne yaramazlık yaptım ve bırseyler aldım kızlar.
topluca terapiye mı gıtsek acaba mafoldumben
allık tekin acardan,far cilekten,ruj sevilden
farın rengi sahane,ne lacıvert ne mor.gordugum en guzel renklerden.kesınlıkle onerırım.allık daha cok parlak bır seftali gibi,ruj ise bir arkadasımız yazmıstı burda.gunluk guzel bır ton dıye.baktım bende cok begendım aldım.
ama daha sonra cok uzuldum,aynı ton maybellinede de varmıs,salaklıgıma yanayım
valla niveanin annelerimizden kalma bir kremi vardır hatırlarsınız,işte o zamandan beri sempatim var benim tatlım
valla o pembe rimeli inan virtuose ile kapısır.ben satıs danısmanlarına cok guvenmıyorum.ne de olsa prim derdinde hepsi ve kendılerıne ait satıs markaları var.
bana uzerınde men yazan seyı satmaya calısan bir tekın acar calısanı bile gordum ben.o yuzden seni kimse sasırtmasın tatlım,tabiki fikir alacagız ama sonucta sen kendın için en ıyısını yine kendin bılırsın
şu rimeli bende merak ettim yawww gördüğüm yerde alıcam :))))
bende satıcılara güvenmiyorum herkes kendi markasının satışını yapma derdinde bence bişi almadan önce ne alcağımıza karar verip ona göre gitmek lazım yoksa caydırıyolar saçma sapan bişi alıoz :)