Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah kendımle beraber baskalarınıda yoldan cıkarıyorum,nasıl odeyecegım bu gunahların bedelini kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
ben bu ay bişey almıycam artık ysl yüzde yetmiş indirimde de desen almıyom işte!!! (???) =)))
Flormar+Eyeliner+Pen+(5).jpg (image)
bende bu eyelinerden aldım bugün...inşallah kolaylıkla kullanabilirim ..kullanan var mı memnun mu merak ettim arkadaşlar...
canım ben aldımFlormar+Eyeliner+Pen+(5).jpg (image)
bende bu eyelinerden aldım bugün...inşallah kolaylıkla kullanabilirim ..kullanan var mı memnun mu merak ettim arkadaşlar...
canım ben aldım
fena değil güzel ,ama ucunla sürülmüyor rahat ,genişleyen kısım koyu siyah renk veriyor ucu silik ,yada benim linerin ondanda olabilirsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 benim gibi online alışveriş manyaana söyleyebileceğin en kötü şey yeni bir site kaydirigubbakcemile3
bende hep öle diyorum ama sonra kendimi kredi kartı bilgileri girerken buluyorum kaydirigubbakcemile3
canım markası ne?
ben bu ay bişey almıycam artık ysl yüzde yetmiş indirimde de desen almıyom işte!!! (???) =)))
kaydirigubbakcemile3 benim gibi online alışveriş manyaana söyleyebileceğin en kötü şey yeni bir site kaydirigubbakcemile3
bende hep öle diyorum ama sonra kendimi kredi kartı bilgileri girerken buluyorum kaydirigubbakcemile3
canım markası ne?
mrb kızlar... öncelikle sorumu sorayım...bugün bakmadığım marka kalmadı,şu renk far arıyordum (yavruağzı olan) ama hiç bi gösterileni beğenmedim.görevli kız baya kızmıştır bana ama napim içime sinmedi gösterdikleri hiç:bbo: bu renklerde hangi markada ürün bulabilirim?
ayrıca bunlar da bugün aldıklarım...:dance:
bende bi site buldum geçenlerde onu paylaşıyım, özellikle strawberry den parfüm alıcakların çok işine yarar diye düşünüyorum
hangi parfümü yazarsanız yazın mutlka en az 5-10 tane kullanan çıkıyo=)kokuyu tarif eden yorumları da varbayanssulusmile
yorumları çok karmasık değil biraz ing bilen çözer olmadı balon sayılarından memnuniyetlerini anlayabiliyosunuz=)
C`est La Fete Christian Lacroix Perfume, a new women's fragrance (2007)
kızlar ben bırsey farkettım,cilegin usa adresınden alısverıs yapınca daha ucuza gelıyor.bir 10-20 tl farkedıor.
donutcum bir hata olmasın, ben de daha önce bir an yanılgıyla öyle sanmıştım ama usa'dan girince fiyatlar dolar bazında çıkıyor TL'ye çevirince yine aynı fiyat oluyor
bu arada rujunun rengine bayıldım, markası ve nosu nedir? ben de koşup alayım :dance:
Strawberry, birkaç ay önce TR bağlantısını açtı zaten. Fiyatlar TL.
USA adresinde de dolar.
Bir fark yok yani kızlar...a.s
dun aksam basıma soyle bırsy geldi bak anlatayım.şimdi turk sıtesınde bir urun 76 bir urun 54 du,totali 130 tl ama site bozuk dıye ben tuttum usa sıtesınden aldım.baktım 119 tl cekmısler.sonra bazı urunlere dıkkat ettım,daha uygun geldı gozume canım
guerlain kiss kiss stras no 360 rose perle canım,ama benden sana bır tavsıye buna bak ama almadan once maybelline metallic rose rengine bak :))))))