Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu 6. parfümün adı ne acaba?
pilarcım benim cildim yağlı. 2 sene öncesine kadar insanslık dışı sivilcelere de sahiptim. neyse şimdi hiçbişi kalmadı çok şükür ama yağlı hala cildim. yıllardan beri la rocheun effaclar serisinin temizleme jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum dermatolog tavsiyesiyle.
jelden çok memnunum, effaclar serisinin bi özelliği de zaten yağlı cildin parlak görünümünü alıp matlaştırmak
la roche nemlendiriciden memnundum ama son zamanlarda neden anlamadım, burnumun kenarları soyulmaya başlamıştı ve la roche yeterli gelmiodu. ben de eczacıya sordum, avene'in normal-karmaya dönük nemlendiricisini tavsiye etti. ama ürün değiştirince cildim tepki verdi sanırım,ilk başta ufak sivilceler yaptı bende:1shok:. şimdi geçti ama. nemlendirme özelliği ise la rochedan daha iyi. ama ben bi dahaki sefere avene mi alırım karar veremiyorum bi de ddf kullanmayı denicem onun da ürünleri aşmış durumda.:asigim:
yani kısacası la roche posayi tavsiye ediyorum ama senin cildin karmaysa effaclar değil başka bi serisini tavsiye eder eczacı sana muhtemelen, bence memnun kalırsın kesinlikle. ama ddf de düşün derim, ben eğer kullanırsam deneyimlerimi yazarım mutlaka:1hug:
ne alsak ki b&m cim yaben rosense e göz atcam başka ne alsak ya bişey sorcam bulunduğum şehirde bulabilir miyim fikrim yok ama john frieda frizz ease serumu çok merak ettım kullanan var mı kı.:uhm:
ben cecile farlardan alamk istiyorum sedef li pırıl pırıl bide sim far altın sarıısı ve gümüş rengi bunları düşünüyorum şimdilik
cecile far kalıcımıdır yani rengi sürünce görteriyomu kendini???
ben oriflame far kullanıyodum ama hiç memnun kalmadım sürüyorum sürüyorum hiç belli olmuyo iğğğg
seni unutur muyum pilarcım bitanem benımmm senın hedefinde ne var suan en cok neyı enkısa sürede almam lazım diyorsun....bende düşüneyım bakalım...............şakkıdı:1hug: