- 13 Ekim 2008
- 2.327
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
damlam cnm sen nemlendirici kullanıyor musun? gece yatarken sürmek için? kullanıyorsan hangi ürünü canım ve yaş kaç :lepi: benim nemlendiricimm yokkkk benneyaptımki
merhaba kızlar bi süredir bu topği takip ediyom hepiniz çok tatlısınız vede zevkliziniz ürünlerinize bittim bayıldım hepsini sağlıkla kullanın vede hepinizde ne çok şey biliyonuz makyajla ve bakımla ilgili bişiyler öğreniyom sizden şuanda ücretsiz izindeyim çaılşmıyom evdeyim bebiş bakıyom vede dışarı çıkıp gönlümce alışveriş yapamıyom çatladım valla alışveriş yapasım geldi.ocak sonunda izmire gitcem ve burda gördüklerimden sonra the body shopa uğrayacam neler almamı öneririsiniz hangi ürünlerinden memnunsunuz.bide piların şu renkli nemlendiriicisi ve gözenek fondotenini:)
pilarcım özellikle senin ürün seçimlerini çok beğendim özellikle belirtmek isterimkaydirigubbakcemile5
ben de en kısa zamanda eklemeye çalışcam bi çözim nasıl olduunu:) gerçi en son maybelline rimel aldım ama diğerlerini topluca çekerim bende benim başım kel mifisfisfis:hooray:
JiGSaW,,
hepsii çokk güzell tatlımm.gülegüle kullan
senağlamasenağlama body shopu össledimm.. istanbula gitmek istiyorum artıkkk. alışveriş yapmak istiyorum artıkkk niyee burdaa yokksenağlama
cnm ben diorun hydraction creme markalı kremini kullanıorm derin su sağlayan krem die geçio çok güsel yağlı bi his bırakmıo memnunum tatlım
yaşım 22 cnm
kalıcı cnm ama 212 müthiş...