Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet varmış indirim canım millet toplamış gerçi bence bişey kalmamıştır sempatiksalakcinni
Watsons da da varmış sanırım...opuyorumnanaktan
Biotherm'i seviyorum ben açıkçası Asmin'im...zemuszemus Ablam kullanıyor cilt bakım ürünlerinden çok memnun, bana da deneme boylarını verdi, Biosource temizleyici bir harika...:lepi:
Benim de almak istediğimde fondoten konusunda öncelikli marka Biotherm olurdu...vereliniortak
arkadaşlar mac allıkların çakması var mı ? fırçalarının çakması dolu ama allıklarda çakma var mı ? vitoria secret ,mac allık buldum ama çakmamıdırlar die korktum .. ne dersiniz?
teşekkürler kızlar
biraz abarttım ama birdaha bişi almam herhalde kaydirigubbakcemile3
buarada migros carrefour gratis watsons larda %50 indirim var
ama size tavsiyem migros yerine carreforua gidin orda daha uygun fiyatlar
canım body shopta denedim ben bi kere bence pırıltılı losyon odur süper bişiydi pompalıydı adını tam bilmiyorum bi dene istersen avonun daha önce kullandım başka bir tane pek beğenmedim açıkçası :)burada bir arkadaş pırıltılı vücut losyonu arıyordu. hatta daha sonra almıştı ama markasını falan unuttum, kişinin kim olduğunu da unuttum, yan tarafta GG'nin reklamlarında avon'un pırıltılı vücut losyonuna rastladım. kullanan bilen var mı acaba ?
ooo süpersin canım maşallahın var valla güle güle kullan aldıklarını :))))