Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizyıldızı seninde yelpaze geniş haa bisürün ürün var
yaw buura kozmetik mağzası gibim olduuu
3 farını yanyana koymuşsun onlardan memnunmusun
pilarcım iyiki erkek doğmamışın naparmışın bilmem kozmetik olmadan kaydirigubbakcemile3
erkek doğsam valla metroseksüel olma ihtimalim ffaazla olurdu sanrımm :lepi: kendime bakmayı çokk seviyorum, ayna karşısına geçip saçmı başımı değiştirmeyi, makyaj yapmayıı, haftada 1 cilt bakımı yapmayıı, en üşenmeyeceğim şeyler sanırım tatlıcımm delikafadulden
huli koy bakiyim, bakmakla yetincem artıkk bugün öyle para harcadım ki son kartımı da doldurdum kozmetikl yalan oldu :içelim: olsun çok eğlendim bannane lülülülülülü
arkadaşımla tekin acara girdik, chanel concealer aldık kendisine fırçalı olandan, çok doğal duruyor delikafadulden bide cliniquein 3adımlı bakım serisinin toniğini aldı çok memnunmuş tatlm bnm kaydirigubbakcemile5 ay bide shiseido ya yeni 1 kalem gelmişş, sürme gibi, öyle bir siyahki, eyeliner gibi resmen, bayıldmm ama para kalmamıştı bida çıktığımda kesin alıcam ama mükemmeldiiii delikafadulden
brcinn :mymeka: senağlama
ben dior rujumu kaybettim yeni aldığımı senağlama
daha 1 kere kullanabilmiştim sadece senağlama senağlama
kapadokyada unuttum geldim sanırım, tüm odamı altüst ettim yok senağlama
çok güzel diorun rujları :a015:
canim benim bende bugün cliniqueden conclearer aldim, kullananlar yorum yapabilirmi, kadin sürdü gözüme ve cok süper durdu bende aldim...
bu arada 3 adimli bakim serisini banada önerdi hatta deneme ürünleri verdi, sizin orda kaca aldiniz acaba?