- 6 Ekim 2008
- 1.210
- 248
güle güle kullan tubakt :)
saol canmm =) vallabi süre bsy almak yok buaralar paranın dıbını vurdum annem gebertcek benıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan tubakt :)
sabunundan memnundum inş. bu da faydalı olurr
karma ciltler için aldım cok memnun kaldı yuzum de suan sankı krem surmemıs hissi verıyorr cok hafıf yapısı
bi de bunu aldımm... birsüre bsy almam dahaa neutrogenanın serıısını tamamladım umarım faydalı olur cildimee
maskaraların hakkında yorum yapar mısın sabun ? :)
iyi günlerde kullan sabunbayanssulusmile
Güle güle kullan Sabunummmalkisalkis:sinifsinif:alkis
Kızlar Pastel markafonide indirimde...
Mozaik allıkla terracota pudrada gözüm kaldı:uhm:
alsam mı yaa hoff
sabuncumcumm güle güle kullan canım smashı bende merak ediyorum
fotodur finisdir keske gösterebilsen bize nasıl oluyor ne fark ediyor boshayallersmile
çok teşekkürler balböceğim
sevgi pötürcüğümm bu smaşı sen ikinciye almışsın çok ilgilendim
ben şimdi bella pierre aldım ya mineral fond. bu smaşın arkasına bi bakarmısın sonu paraben ile biten bir madde var mı gül reçelim
fondoten bazı istiyorum ama kansorejen etkisi olmasın diyorum bu markadan burda yok eğer dedğim maddeden yoksa netten almayı düşünüüm
ya da mac in sabitleyicisini alacam gül yüzlüm
cnm aslında finişin sıvaçlarını netten bulabilirsin hatta kk da da vardı bi ara koymuşlardı emme kim bilir nerde . . .
hangi başlıkta hangi sahifede . . .
minişim akitcim . . .
ilarzucum , aynı mineral fondöten bendede var ama zannımca ben kullanmayı beceremiyom, hep pütürcük pütürcük kalıyo yüzümde.
sabunumm söyle bi göz attımda bulamadım etkilerini okudum güzel bişey canımcım boshayallersmile
ha bide sürüş tekniğimi ben begeniyorum ama youtun dediği gibi sen yinede bana rimel adı söylesen
en son cecile ninkini aldım deneme için fena değil ama cokta hacim verdiği söylenemez
maskara konusunda haklısın sabuncum ben rimel sürme videoları izliyim en iyisi :)
bir de rimelin fırçası kıl fırça mı olsa daha iyi yoksa iğne fırça mı olsa daha yi bilemiyorum bilmiyorumkismile
ilarzucum , aynı mineral fondöten bendede var ama zannımca ben kullanmayı beceremiyom, hep pütürcük pütürcük kalıyo yüzümde.
aslında kremde sürüyorum fondotenden önce ama
belki fırçamdan kaynaklıdır diye düşündüm
gerçek kabuki fırça değil ççünkü
ilarlarzu cicim sımaşın içerii bebem ;
Cyclomethicone, Dimethicone Crosspolymer, Etilheksil Salicylate, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Retinyl Palmitate, Tokoferil Asetat, Propilen Glikol, Su, Üzüm çekirdeği ekstresi, Kolanut Seed Extract, Kamelya oleifera Leaf Extract
cnm eğer maddi imkanın varsa dior derim show 60 -62 tele fln . . .
maddi imkanın olsada ben o kadar gayme bayılamam dersen ben bu son aldığım golden roz u beğendim vatır prof benimki avonun süper şokuda güzel özellikle fırçası loreal in maskaralarıda gzl yani aslında bahsettiğim gibi sürebildikten sonra hepicii aynı . . .
taze olmasına dikkat et ama . . .
maskarayı ufak büyüteçli bi aynayı sürdüğün gözüne yakınlaştırarak o aynaya bakarak sür dev bir aynanın karşısında tek gözüne maskara sürme yani . . .
bir de rimelin fırçası kıl fırça mı olsa daha iyi yoksa iğne fırça mı olsa daha yi bilemiyorum bilmiyorumkismile
[ımg]http://looks4u.co.uk/images/glam%20shine.jpg[/ımg]
benım arkadaşta bugun lorealden bıkac alısverıs yapmıss yanında hedıye bu ruju vermıslerr =) o da ben kahverengı surmem ıster mısın dedı bendee denedım kahve tonları hıc kullanmamıstım ama cok hos vee yumusak yapısı var.. Kokusu da muhtesem =)
ben iğne fırcada rahat ediyorum kıl fırcalar sinirimi bozuyor istediğim gibi yapmıyor
sen hangisini kullanıyorsun youthum bilmiyorumkismile