Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım alığın rengi açık şeftali, sedefli, hafif bir bronzluk da veriyor..Ama öle bizim bilidığimiz şeftali gibi yoğun değil rengi çok daha açık..ben buğday tenliyim ben de çok hafif çok doğal durdu beyaz tenlilerde daha belirgin olur sanırım rengi..ama ben sevdim..herkes aldıklarını güle güle sürüp sürüştürsün zemuszemus
luna88;
magnlina; canım paletin rengi harika, ayrıca 43 nolu allıktan ben de istiyorum, acaba bronz gibi mi rengi, yoksa şeftaliye yakın bir renk mi allık?
magnlina allığın rengi çok güzelmiş :) güle güle kullan
gülw güle kullan canım aldıklarını :)))
ayyy farın rengi çok güzel duruyor yawww renkler canlı canlı süper güle güle kullan canımbayanssulusmile
magnlina tatlım paletine bittim
herkeşler güle güle sürünsünnn
flormar paleti renklerine hayran galdım
sevgililer bi amme hizmeti de benden gelsin
size daha önce fotosunu koyduğum bella pierre mineral fondoten+nemlendirici+pudramın
bügun cildime sürülmeden önceki ve sonraki halini çektim. cildim bu aralar hassas döneminde kızarıklıklar varken hazır çekeyim dedm kapatıcılığını görmeniz açısından
tek ürün kullandım alta üste hiç bişey sürülmeden görünüşü bu şekerler:))
dimi canım ben de çok beğenerek ve içim rahat kullanıyorjm
gülw güle kullan canım aldıklarını :)))
kızlarr markafonide bugün carmina ürünleri indirimde ayın 16 sında da pastel geliyomuşşşş
itinayla davetiye yollanılır:teytey:
luna tatlım mac paintpont kurumasın diye ters çevrilip muhafaza ediliyomuş.. Bide ağzını sıkıca kapatmak lazımmış kuruyomuş yoksa
1: simli yeşil ve mavi eyelinerim
2: neutrogena göz makyaj temizleyicim
3:neutrogena vücud nemlendiricim
4:innova köpük makjay temizleyicim
5:nuance vücud spreyim
6:innova terracotta allığım
7: innova simim allığımın üstüne sürünce harika duruyor bayanssulusmile
8:innova allık fırçam
8: innova terracotta 12 renkli şahane suran far setim zemuszemus
size daha önce fotosunu koyduğum bella pierre mineral fondoten+nemlendirici+pudramın
bügun cildime sürülmeden önceki ve sonraki halini çektim. cildim bu aralar hassas döneminde kızarıklıklar varken hazır çekeyim dedm kapatıcılığını görmeniz açısından
bende niye fotoların görünmüyor acaba ?fisfisfis:sm_confused: şimdi alıntı yapınca alıntıda göründü sadece..ayy ama fondoten çok güzelmiş, varlığı bile belli değil, ne kadar doğal durmuş..güle güle kullan, kaç tl sorması ayıp ?nerden aldın ?sevgililer bi amme hizmeti de benden gelsin
canım markafonide kargo ücreti var mı , bir de ne kadar sürede geliyor ?Güle güle kullanın canlarım,sositososito
ilarzum bence de çok başarılı görünüyor fondoten, bu arada yanaklarını öperim heiiopuyorumnanaktan
Markafonide Carmina bugün indirimde ama ben hiç bişey beğenmedim, oysa ki Mineral serisinin olacağı umudum vardı ama yok...:1no2:
Pastel yarın geliyor bakalım...:1rolleyes:
Canım ben cuma günü aldım rimelden güzel dolgunluk vermiyor sadece tel tel ayırıp uzatıyor yanlız ilk 2 gün performans bekleme fırça anca 3 sürüşten sonra rimeli tam olarak alıyor ilk sürdüğümde hiç memnun kalmadım ama bugün muhteşemdi ve çok doğal duruyor...reklamlardaki max factorün yeni cıkan rimelini kullanan varmı ?
Canım güle güle sür sürüştür aldıklarını....kızlarr naber güle güle kullanın aldıklarınızı
mac paintpot (bare study) aldım bugun ve tabiki tüm cazgırlığımla pigment numune istedimsempatiksalakcinni çok güzel bişeymiş rengi bayıldım önümüzdeki ay gidip normal boyunu alıcam
ve emily kalem aldım hihoyyyt
renkler pek iyi çıkmamış o mavi o kadar çırtlak değil :ecrin_bebek:
Güzel günlerde kullan canım...ben de bugün watsondan flormar 03 nolu far paleti, 195 nolu pretty compact power , 43 no lu flormar allık aldım..
pudra;
allık da burdaki fotodakinin aynısı ;
(kızlar fotoların tümü alıntıdır , kendi foto makinem olmadığı için güzel fotolar ekleyemiyorum, idare ediverin anacığım:))
ayrıca kırmızı kalp şeklinde makyaj çantası da hediye idi..
Güle güle kullan canım farının renkleri harikaymış...
1: simli yeşil ve mavi eyelinerim
2: neutrogena göz makyaj temizleyicim
3:neutrogena vücud nemlendiricim
4:innova köpük makjay temizleyicim
5:nuance vücud spreyim
6:innova terracotta allığım
7: innova simim allığımın üstüne sürünce harika duruyor bayanssulusmile
8:innova allık fırçam
8: innova terracotta 12 renkli şahane suran far setim zemuszemus
Canım güle güle sür sürüştür aldıklarını....
Yaw bende böle bişi denemek istiom arada sırada kullanırım belki bunu nerden bulurum acaba yada buna benzer ne önerirsin ?
ya çok güzel ne kadar doğal durmuş intden mi sipariş verdin cnm ben bi türlü güvenemedim gitti şu intden alışverişe:çok üzgünüm:
Güle güle kullanın canlarım,sositososito
ilarzum bence de çok başarılı görünüyor fondoten, bu arada yanaklarını öperim heiiopuyorumnanaktan
Markafonide Carmina bugün indirimde ama ben hiç bişey beğenmedim, oysa ki Mineral serisinin olacağı umudum vardı ama yok...:1no2:
Pastel yarın geliyor bakalım...:1rolleyes:
bende niye fotoların görünmüyor acaba ?fisfisfis:sm_confused: şimdi alıntı yapınca alıntıda göründü sadece..ayy ama fondoten çok güzelmiş, varlığı bile belli değil, ne kadar doğal durmuş..güle güle kullan, kaç tl sorması ayıp ?nerden aldın ?
valla fotoşoplu gibi olmuş şekerrr.yerimseniben.altına fondöten uygulanabilir mi bu pudranın acaba?gerçi fondöten pudra demişsin ama..CADIARZU