önce paketi açtım kalın bir kutuda ve iyi korunmuş gibi gözüküyodu.. kutuyu açar açmaz çok güzel sabun kokusu gelmeye başladı.. bi heycanla ürünlere baktım mafoldumben
herkes sitesinde ürünlerin demir kutuda olduğunu söylüyorduki bana kağıt poşetlere sarılmış halde geldi sadece maskeler plastik kaptaydı ohaoldumsmile hatta balistiklerin bazısı paketlenmemiş bile. 75 TL lik alışverişe 75 TL lik ürün bedavaydı.. hediye etmeyi planladığım bi yılbaşı paketide almıştım içinde bir sabun 2 balistik vardı sitede çok güzel gözüküyodu şu resimdeki yeşil paket.. iyiki açmadan vermemişim paketi açtığım anda balistiklerin tozu akmaya başladı mafoldumben arkadaşıma süpriz yapıcaktım sözde ama bana süpriz oldu resmen alsanaalsanasmile balistiklerin resmini çekemedim çünkü dökülüo
duj jeli ve saç kremi almıştım akmış :sinifsinif:
ayrıca sitede gördüğüm resimlerle bana gelenler arasında dağlar kadar fark varohaoldumsmile
hayatımda ilk defa internetten yaptığım alışverişe pişman oldum mafoldumbenmafoldumben
ürünleri kullanmadım henüz kalitesine bişey diyemem bidaha alcak olsam bile internetten sipariş vermem