Bunlarda rujlarım
arka soldan başlayalım bourjoıs no14,PZ 56 bunun rengi çok hoş,MF 10 gül kurusu rengi, nivea 54,maybelline 305 ten rengi çok güzel ama hiç kalıcı değil tavsiye etmem,Innova 67 buda ten rengi varla yok arası birşey ,Nivea,nivea 27kahve rengi sevenlere tavsiye ederin rengi çok hoş,essence no14-11-ve 02,Flormar223,cristian dior 467,dior plastic shine 217 tavsiye ederim rengi çok hoş ve kalıcı,flormar cristal shine 109 çok kalıcı bir ruj, classics 12hem rengi güzel hemde kalıcı,alix avien 10 bunu nasıl aldım hala anlamış değilim bu rengi sürüp dışarı çıkmaya cesaret eden varmı bilmiyorum :lepi: onunla ilgili birşey diyim alix avien ,üstüne Innova 67 ve classics 12 numaralı rujları sürünce çok güzel bir renk çıkıyor ve yurt dışından aldığım 6 lı ruj paleti
Bunlarda krem,saçlar için bazı unuttuklarımıda ekledim
oje,dudak kremi,Maybellinne dream matte mousse 040 hiç memnun değilim ben beğenmedim,Bübchen kinder kosmetik creme bu kremi tavsiye ederim çok güzel annemin cildi çok kuru kşın bunu cildine sürüyor ben de ellerim için kullanıyorum,Roc ürünlerini artık almıcam hiçbir işe yaramıyor yada benim ve annemin cildine iyi gelmedi bilemiyorum artık,el kremi,güneş kremi hala kullanıyoruz malum buralara kış gelemedi hala :lepi:, saç için kuaförümden aldığım effective performance durulanmayan hızlı bakım ürünü ben çok memnunum bundan kokusuda çok güzel,Urıage yüz bakım jeli ve akneler için cilt kremi bunları doktorum tavsiye etti yeni başladığım için bir yorum yok bakalım iyi gelicekmi cildim çok kötü oldu sivilcelerden ve bebak ürünleri gurba sayesinde bütün forum biliyor zaten anlatmama gerek yok :roflol:
hepsini ekledim deodorant ve parfümlerimi eklemesem çatlarım
Demon yurt dışından aldım güzel ve kalıcı, equal çok kalıcı,Mıamı hafif ve kalıcı,Gold erkek deodorantı ama çok hoşuma gitti az kullanıyorum ama çok kalıcı,Fıery hayatımda gördüğüm en kalıcı deodorant diyebilirim,Fa hafif kokusu hoşuma gitti ama çok kalıcı değil, exlamation ağır bir kokusu var ama çok seviyorum bunu nerdeyse 15 senedir kullanıyorum kaydirigubbakcemile3,wısh chopard ağır bir koku kalıcı,burberry kokusu hoşuma gitti ama hiç kalıcı değil,212 hafif ve güzel,MF allık 251 güzel,aynam fırçalarım birde saç maskesinde kullandığım ampuller,seba med güneş koruyucu bunuda doktorum tavsiye ettiği için aldım ve aynam o olmazsa olmaz :ecrin_bebek: