- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa kızlarrr ben şimdi okudum bu sayfayı çünki şimdii gördüm =)=) ya benimde kaşım yok =)=) yani varda yok denecek kadar az .. kaş kalemi kullanıyorum hep.. ve dediğiniz gibi pek doğal görünmüyor..küçüklüğümden beri neredeyse yani 16 yaşlarımdan beri çizip .ıkıyorum kaşlarımı asla çimeden sokağa hatta odamdan dışarıya bile çıkmam =)=) ama bu kaş farı neymikine .. doğal diyosunuz ben kalınlaştırıp uzatıyorum minnacık ta benimkiler =)=) doğal dururmu ve uzatıp kalınlaştırınca tüy var gibi olurmuu .. ben senelerdir alıştım kendime kaş yapmaya her şekil çizip çıkıyorum =)=) 24 yaşındayım tam 8 senedir düşünsenize ..
YANEEE SONUÇ OLARAK BANA TAVSİYHENİZ KAŞ FARINDA MARKA NE OLUR ?? PARFÜM ERİLERE GİDİP BAKİMM .. AMA AKMASIN KIZLAR .. BAZI FARLAR UÇUTYOR YA BİDE .. AMAN SAKINA =)=) KÖAŞSIZ KALIVERİRİM SOKAKLARDA =)=)
malicem zaten gerekli bilgili vermis zaten elf lip glosslarının kokusu sormussunuz kokusu tadı kendisi gibi cok sekerrrrrr bayıldım herkese tavisye ederim
sabunum kac gunde geldi demissin bir hafatdan az bir zamanda elime ulastı
ımmmmm kırmızı cok tatlı görünüyor hayırlı olsun yerimseniben
canım güle güle kullan...far tonlarına bayıldım...
benim de smashbox mini lipglosslarım geldi boshayallersmile çok beğendim bazılarının tam boyunu alacağım:asigim:
benim de smashbox mini lipglosslarım geldi boshayallersmile çok beğendim bazılarının tam boyunu alacağım:asigim:
güle güle kullan canım opuyorumnanaktanÇok gücelmiş Minicik perim :) güle güle sür =)
Loreal'in ten ürünlerine yaptığı %30 luk indirimden True Match pudra aldım, çok güzel...İndirimle 24 TL.
GoldenRose 2000 serisi 114 No ruj. Çok güzel...4.5 TL
She Ruj L24 ikinci alışım, harika.
Bebak 3.5 TL, Emily Dudak kalemi no: 201
Flormar Oje no: 001