- 30 Nisan 2008
- 435
- 0
- 44
Teşekkürler tatlım ...rose canım aldıkların cok güzel yavruu içimi açtın ule bı rahat durmuyosunuz kıpraştırıyosunuz benı:mymeka:bepanthol sendede işe yararsa hemen yaz unutma lutfn.bide şincik fıyatını yazkaydirigubbakcemile
Sonuçları aldığım gibi yazarım 2 gündür kullanıyorum bepantholu 17.50tl cnm fiyatı...
17.50 cnm fiyatı...
aynen bende fiyatını merak ediyorum olumunekankayizsmile
Sağol canım benim bende body shopa uğradım bugün yuvarlak ve kare olan pamuklardan aldım eklemeyi unutmuşum ...ne yazık kı artık gonderim yapmıyor
roseangel ne guzel urunler almıssın bayıldım
bende bugun body shopu alt ust ettim fot geliyor birazdan
livcim güle güle kullan şekercim aldıklarını valla iyi yapmışsın etiketlemekle en azından çalamazlar...baska sitelerde resimini gorursem yollarım parçalarım hhhhhe ona gore o calıntı hırsızlık yok
benimde bugun aldıgım cicelerim hepsi body shop
ayak ve el torpusu body shop
canım memnunum önceleri dışı kırmızı olandan kullanıyordum bide bunları denim dedim...Herkes aldıklarını güle güle kullansın..
Kızlar Bepantol ü yıllarca kullandım..yüz için nemlendirici olarak..
Ambalaj değiştirdi..üzerinde body lotion falan yazsada ,dermatologlar dahi bunu öneriyor..
Kıl tüy birşey yapmaz..
Kuru ciltler ve karma ciltler için seçenekleri var..fiyat ta 16-20 arası, boyutu da büyük, dev gibi..
Ama kafanıza takılırsa ecz.den bilgi alabilirsiniz.ecz.lerde de satılıyor bilirsiniz..
zemuszemus
Ben şimdi nemlendirici olarak dermatoloğun reçete ile verdiği ,ki reçetesiz de alabilirsiniz..
Excipial Hydro kullanıyorum..karma ve yağlı ciltler için..yağlanma filan yapmıyor
Fiyat uygun..10 tl bile değil,karma ve yağlı ciltler için tavsiye ederim..
Kuru ciltler için de çeşidi var..
Roseangel..Şu ruj şeklindeki sürmeden memnunmusun?
Eyüp Sultan bana çok yakın, koşa koşa gitsem alırım..
2006 modelim cnm Bepantol bepanten mı oluyor
arkadaşım üstünde body lotıon yazması önemli deil diosun yani,bende almak istiorum da,bu standart mı cilt tipine göre deil yani dimi.yardımcı olursan teşekkür ederim şimdididen saol canım
Herkes aldıklarını güle güle kullansın..
Kızlar Bepantol ü yıllarca kullandım..yüz için nemlendirici olarak..
Ambalaj değiştirdi..üzerinde body lotion falan yazsada ,dermatologlar dahi bunu öneriyor..
Kıl tüy birşey yapmaz..
Kuru ciltler ve karma ciltler için seçenekleri var..fiyat ta 16-20 arası, boyutu da büyük, dev gibi..
Ama kafanıza takılırsa ecz.den bilgi alabilirsiniz.ecz.lerde de satılıyor bilirsiniz..
zemuszemus
canım tmam ya bn hatrladım bepantolu eskiden yuvarlak tombişti şişesi dimi hatta yanık izlerine yara izlerine ıyı gelıo galiba hücre yenıleyıcı olduğu için benım kolum yanmıştı bundan vermişti eczacı bınüçyüzlü yıllarda izleri götürür demişti hakketen iz yok
Toptan cevap vereyim dedim bepantholun üzerinde F harfi olanını alacaksınız canım bu bütün vücuda uygulanabiliyor yüzümüzde dahil buna evet eskiden tombik bişidi şişesi yuvarlak şimdi ambalaj değişmiş ben yazın genelde güneş sonrası kızlarıma ve kendime kullanırdım bunu şimdi ise ciltteki sivilce izlerini tedavi etmek için bepantholun F olanını kullanıyorlar dermatologların önerdiği tedavi edici kremlerden biri hücre yeniliyormuş...Ben gözümle görmesem inanmazdım arkadaşımın yüzünü gördükten sonra gerçekten etkili olduğuna inandım sanatçı izelin suratı gitmiş yeni doğmuş bebeğin yüzü gelmiş yerine...