- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
livcimcim simdiden hayırlı olsun zemuszemus
sagol tatlım =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
livcimcim simdiden hayırlı olsun zemuszemus
Bende çilekten bunları ısmarladım
hassas gözlere özel göz kalemi
murad tonigim bitmisti bir de ondan ısmarladım
Çok hırsız var..bu sabaha karşıda bizim eve girmiş hırsızlarmafoldumben hemde Biz uyurken 4:30 a kadar uyanık, KK daydım..Y.odamıza kadar girip tel.cüzdan, çanta,benim yüzüklerimi,eşimin pantolonunu herşeyi almışlar..Hırsızlığın her türü hırsızlıktır..alsanaalsanasmileAllah kullanmayı nasip etmesin inşallah..klava:
O bloğ sahibi de artık mimlensin..alsanaalsanasmile
kızlar aşkolsun hiç indirimli ürünleri haber vermiosunuzdelikafadulden
sagol cnm opuyorumnanaktanliv güle güle kullan aldıklarını :)
bebegim cok sagol bourjois markasıbebeğim güle güle kullan,markası nedir kalemin?
Bende çilekten bunları ısmarladım
güle güle kullanın kızlar hepiniz aldıklarınızı.
ben de dün douglastaki %50 clarins indiriminden yüz yıkama jeli ve nem maskesi aldım
fotonun üst kısmındaki tüyler yaramaz kedim kızıma ait atladı resmi çekerken :)onun da resmini koyiim de ablalarına selam çaksın :):ecrin_bebek:
anuşka aldıklarını güzel günlerde kullan cnm maskara hakkında fıkrını yazarmısın lutfen
eva ve anuşka teşekkür ederim..Bu korkuyu allah yaşatmasın kimseye..
Burasını başka topiğe çevirmemek için konu açtım..
Mod..lar kusura bakmasın
Canım güle güle kullan aldıklarını tonikten memnunmusun....Bende çilekten bunları ısmarladım
Canım güle güle kullan aldıklarını douglastaki indirimi bende gördüm ama açıkçası clarins ürün lerini hiç kullanmadığım için almaya cesaret edemedim memnunmusun ve kaça geldi rünler sana...güle güle kullanın kızlar hepiniz aldıklarınızı.
ben de dün douglastaki %50 clarins indiriminden yüz yıkama jeli ve nem maskesi aldım
fotonun üst kısmındaki tüyler yaramaz kedim kızıma ait atladı resmi çekerken :)onun da resmini koyiim de ablalarına selam çaksın :):ecrin_bebek:
canim gule gule kullan aldiklarini
oyyy demek pisinn var adi nedir tatlim?benimde pisim varda adi prenses:)
oyy kediciği yerimm:) küçük aslan:) bayılıyorum kedileree:)
Canım güle güle kullan aldıklarını douglastaki indirimi bende gördüm ama açıkçası clarins ürün lerini hiç kullanmadığım için almaya cesaret edemedim memnunmusun ve kaça geldi rünler sana...
güle güle kullanın kızlar hepiniz aldıklarınızı.
inanamıyorumm akannehir bu maskeye aşığımmm seneler önce kullandım acayip güzel nem veriyor ama bidaha bu seriyi bulamamıştım Şeniz tatlım sitedenmi alış veriş yaptım
güle güle kullan umarım sende seversin maskeyi kaydirigubbakcemile5