- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
surmeli tatlım kendi sitesindenmi aldın bide kargo ücreti nekadar bide orjinalmi kullandınmı memnunmusun?kaydirigubbakcemile2
daha yeni ismarladim canim
gelince paylasirimmzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
surmeli tatlım kendi sitesindenmi aldın bide kargo ücreti nekadar bide orjinalmi kullandınmı memnunmusun?kaydirigubbakcemile2
bi de ben hani ööyle makyajdan bi haber olarak size sormuştum ya ne alayım diye
hatırlayanlar bilir
aldım bişiler
ekliycem en kısa zamanda
max factorün creme pufunu aldım ama
orda başka bir pudrası vardı o daha hoştu fiyatıda cremeden yüksekti
onun kapatıcılığı daha hoştu adını unuttum
ama siz creme dediniz diye aldım
bi dahakine diğerinide alcam
Çok hırsız var..bu sabaha karşıda bizim eve girmiş hırsızlarmafoldumben hemde Biz uyurken 4:30 a kadar uyanık, KK daydım..Y.odamıza kadar girip tel.cüzdan, çanta,benim yüzüklerimi,eşimin pantolonunu herşeyi almışlar..Hırsızlığın her türü hırsızlıktır..alsanaalsanasmileAllah kullanmayı nasip etmesin inşallah..klava:
O bloğ sahibi de artık mimlensin..alsanaalsanasmile
Evet lola..hatta benim ufaklıkta uyandı .1 saate yakın onunla takıldık.5 i geçmişti yani..
Gidenler birtarafa, y.odamıza kadar gelmiş o sinir bozucu..Allahtan miniğimi yanımıza alıp yatmıştım..
Çok hırsız var..bu sabaha karşıda bizim eve girmiş hırsızlarmafoldumben hemde Biz uyurken 4:30 a kadar uyanık, KK daydım..Y.odamıza kadar girip tel.cüzdan, çanta,benim yüzüklerimi,eşimin pantolonunu herşeyi almışlar..Hırsızlığın her türü hırsızlıktır..alsanaalsanasmileAllah kullanmayı nasip etmesin inşallah..klava:
O bloğ sahibi de artık mimlensin..alsanaalsanasmile
Hayır canım ben blog açmadım hiç...Aaa kimmişki?bu ürünleri roseangel arkadaşımız bizimle paylaşmıştı..kendisi blog açmış olmasın..
askito verdiğin linke tıkladım ama sanırım kaldırmış resimleri göremedim ben...roseangel demek.. belkide onun resimleride calinmistir. onun blogu deildir?
bakalimm yarin neler ögrenicez. simdi uyumam lazim.
aynen aşkito bu roseangelin ürünleriCADIARZU
bende gorunce sok oldum bir resim daha vardi yildizli motifler vardi bulamadim onu ama yapilan hirsizlik yani yazilari bile kopyalamis
sumakla paylaşmaca - Blogcu
kizlaaarrr sonunda 88 palette warm ismarladim kendime:teytey:
bunuda haftaya ismarliyacagim:asigim: