- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
shiseıdo yeni yıl için böle bi set cıkarmış parfümüyle aynı fıyat cok temız bır koku ve simli vücut losynu
shıseıdo makyaj bazı bu ürünü ilk defa kullancam ama denediğimde cok güzeldi,shıseıdo nem maskesi harika bir ürün,yves rocher fondöten,shıseıdo göz altı kapatıcısı,shıseıdo parıltılı allık yada yüz ışıltısı süper güzel gösteriyor cildi bakımda yapıyor,flormar allık ben cok sevıyorum allıklarını,yves rocher pudra fondoten sedefli kesınlıkle deneyın ındrımde
adım cnm bnde bı durum olduysa bılelım ıstedm nötrüm yanı dıosun:1rolleyes:yok evacım bende gecen sene kullanmıstım cildim cok hassas oldugu içim dermatolog tavisiye etmisti ne yararını gordum ne de zararını o yuzden oyle dedim
ay kızlar benmde alasım geldi şimdi bu flormar allıklardan.
eva senin aldığın hangi numaraydı.
bende şeftali tonlarında istiyorum hangi noyu alim sizce
ay kızlar benmde alasım geldi şimdi bu flormar allıklardan.
eva senin aldığın hangi numaraydı.
bende şeftali tonlarında istiyorum hangi noyu alim sizce
canım ben dün sordum 20 tl flormar terekota allık.tam bir şeftaliydi rengi.çok hoştu.alıcam kısmetse aklım kaldı.numarasını bilmiyorum ama alınca tüm bilgileri veririm
20 tl pahalı yaw. bak eva fotosunu eklemiş. o mu senin gördüğün aso.
evacım yakından resmini koyabilirsen sevinirim canımmmm:teytey:
topiğime koyucaktım zaten canım,şimdi burayı meşkul etmiyim dedim:)koyuyorum o zaman:smiley-cool:aso canımcım sende çekmişsin fotosunu sende koyar mısın acepbilmiyorumkismile
kızlar flormarın mu rujlarını tavisye edersiniz yoksa golden rose un mu ?
gecen gun flarmanın sitesine kaş farlarına bakıyordum bu yazı dikkatimi cekti "Not tested on animals-Hayvanlar üzerinde denenmemiştir-Hayvansal katkı maddesi içermemektedir"flormarı da artık guvendigim makyaj firmaları listeme ekledim
cnm flormarın koyu renkleride var
koyurenklerinide bulabilirsin bende 88 numarası var yerimseniben