Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canimcim cok saolasin aciklamalarin icin yardimin icin cok tsk ederimm bitanem
Bence orjinal... Gene de siz bilirsiniz.
Ben toptanda çalışıyorum.
Az çok giyime koyulan kar marjlarını biliyorum...
Normale göre kaç kat koyup satıyorlar...
Denemekten birşey kaybetmezsiniz.
:1hug:
shıseıdo nemlendirici
gıvenchy rimel
shıseıdo sedefli far bazı
canm güle güle kullan çok güzel gözüküyorlar rimel hakkında yorumunu yaparmısın birde shıseıdonun far bazını ne kadara aldınopuyorumnanaktan
ayy cok güzel seyler almıssınn bende istiorummmm
rimel nasıl yaa onu cok merak ediyorum kullandıktan sonra yazarmısın
birde rimelle far bazının nekdara aldın acaba ? yerimseniben
bende bunu aldım
kıslaaar
bu topiği bi kaç gündür ziyaret ediyorum
ben makyaj yapmayan bakımsız eline yüzüne bakılmayan kaşının uzunluğundan gözlerini seçemeyeceğiniz külkedisinden daha beter küle bulanmış halde gezen bi gaciyim
bugün karar verdim artık bende sizin gibi boyalanıp cilalancam ben niye eksik kalayımki dimi
doğrusunu söylim kaşıma gözümede güveniyorum yani
kızlar kocişin benden gönlü geçmeden bi kendime gelip artık bakımlı şuh yada onun adı neyse işte ondan olmak istiyorum aynaya baktığımda öncelikle kendim mutlu olmak istiyorum
şimdi geleyim saadete
öncelikle ucuz mucuz bi şeyler alıp çıraklığımı geçiştireyim diyorum
hadi söyleyin bana mesela flormarın neyini alayım(mahallede flormarcı açılmışta)
ve de onun gibi markaların yanee anlayın işte
şimdiden ilginize teşekkürlerimi bi borç biliyorum şekerler
kıslaaar
bu topiği bi kaç gündür ziyaret ediyorum
ben makyaj yapmayan bakımsız eline yüzüne bakılmayan kaşının uzunluğundan gözlerini seçemeyeceğiniz külkedisinden daha beter küle bulanmış halde gezen bi gaciyim
bugün karar verdim artık bende sizin gibi boyalanıp cilalancam ben niye eksik kalayımki dimi
doğrusunu söylim kaşıma gözümede güveniyorum yani
kızlar kocişin benden gönlü geçmeden bi kendime gelip artık bakımlı şuh yada onun adı neyse işte ondan olmak istiyorum aynaya baktığımda öncelikle kendim mutlu olmak istiyorum
şimdi geleyim saadete
öncelikle ucuz mucuz bi şeyler alıp çıraklığımı geçiştireyim diyorum
hadi söyleyin bana mesela flormarın neyini alayım(mahallede flormarcı açılmışta)
ve de onun gibi markaların yanee anlayın işte
şimdiden ilginize teşekkürlerimi bi borç biliyorum şekerler
lolabunny hepicini not aldım
evacım,cımbızım varda kullanan varmı diye sor :)
avon top allık
maxfactor göz kalemi
pastel ikili far
rimelim yok
avon pempe ruj
flormar fondöten
tabi bunların hepiciiiiini alalı 3 ila 5 yıl arası olmuştur
evacım farı ne marka alcamki anlamadıııım :uhm:
shıseıdo nemlendirici
gıvenchy rimel
shıseıdo sedefli far bazı
canm güle güle kullan çok güzel gözüküyorlar rimel hakkında yorumunu yaparmısın birde shıseıdonun far bazını ne kadara aldınopuyorumnanaktan
sağol tatlım opuyorumnanaktan
rimel 59 tl.
far bazı 57tl.
rimel kirpikleri inanılmaz uzatıyor ben ilk defa kirpiklerimi bu kadar uzatan bir rimel görüyorum. fırçası sayesinde en kısa kirpikleri bile tarıyabiliyosun. bir kat sürmek yeterli oluyor ama çok abartınca kuruma konusunda sıkıntı yaratıyor.kirpiklerinin kısalığından şikayet edenlere şiddetle tavsiye ediyoruma.s.