- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
Güle güle kullanın kızlar
sanırım max factor
teşekürler tatlım ben de şimdi farkettim mf yazıyomuş :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanın kızlar
sanırım max factor
http://[URL=http://img135.imageshack.us/i/bu9kd2kkgrhgohdsejlll0b.jpg/][/URL]
e-bay dan.. loreal ruj ve max factor lasting performance fondöten aldım.zemuszemus.fondöteni ekleyemedim..
Ruj 10 tl ye..Fondöten 21 Tl ye eşit geldi.posta ücreti dahil..
Bu arada.. kızlar..Herkes aldıklarını güle güle kullansın..opuyorumnanaktan
dayanamaz yarın çıkar alırım ha. :1ninca: paylaştıkça alasım geliyor ama gel gelelim nerdeyse hiç kullanmıyorum. :1ninca: annem aslında tüm sebebi kardeşimin de benim de makyaj yapmamızı istemiyor. kızlarının büyüdüğünü kabullenmek istemiyor. :çok üzgünüm: sen önce kilolalarını hallet diyor. benneyaptımki
neyse herkesin aldıkları hayırlı olsun . :lepi: benim yerime de süslenin hihoyyyt
Aldıklarını güle güle kullan tatlım benim canımcım hala camelon setinle yaptığın makyaj resmini paylaşmadın kafamçokkarıştı
kızlar ben de dün sevilden shiseidonun pureness pudrasını aldım mükemmel bişi tavsiye ederim kullandıgım en güzel pudra.ayrıca sivilceleri kurutma ve tedavi edici özelligi varmış hemen kaptım bendelaelaelaelaelae
ben catherıne arley kullanıyorum pudrayı cokta memnunum tenım beyaz 5 numarasını alıyorum hep..gayet guzel..
pudrayi surdugunde canim pullanma yapiomu
Duygulu deniz ve 2006model cim...
Evet max factor den aldım...
Beraber çift taraflı kullanım canlar.
3,5 TL ye aldım.
:lepi: :lepi:
Çok iyi gerçekten...
Öneririm...
İşte benim aldıklarım:
sırnaşık şey
Duygulu deniz ve 2006model cim...
Evet max factor den aldım...
Beraber çift taraflı kullanım canlar.
3,5 TL ye aldım.
:lepi: :lepi:
Çok iyi gerçekten...
Öneririm...
hayır yapmadı canım ama öncesinde nemlendirici sürüyorum
İşte benim aldıklarım:
sırnaşık şey
canım güle güle kullan,sanırım tahmin ettiğim gibi gg'den aldın değil mi?ben de bugün baktım da aynı şeylere ,bu far paletinden memnun musun ben de almayı düşünüyorum?
cano senin bu koyduğun resim çift taraflı kullanım değil ki, koyduğun ilk resimde iki farklı ürün var biri lipgloss biri ruj. lip glossun üstünde 2 in 1 yazıyor, onun da sebebi vitamin c ve vitamin e mi ne 2 tane vitaminin bir arada bulunması. tersten okursanız görürsünüz. çift taraflı kullanılan tek bi ürün değil yani koyduğun resimde 2 farklı ürün var. bi de 3.5 tl ye max factorün günahını sattığını görmedim şu güne kadar:) sen nerden aldın bunu canım?