Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hacerin malzemelerini kendi malzemen gibi göster,ne giydin topiklerinde başkalarını ekle,sonra bunlarda benim de-tatlicadiarzu-başkalarının hayatlarını yaşa..zaten makyaj ürünlerinde yeteri kadar rezil oldun.bence artık resim ekleme çünkü kendi resmini bile ekliycek olsan kimseyi inandıramıycaksın palmiye...pardon melis denizşakkıdı
Çilek ten Cameleon far paletim geldi..Fena değilmiş..Yani bizdeki yerli markalarla eşdeğer gibi geldi..Flormar,Golden rose gibi..
Resim eklemeye çalıştım emme olmadı..naaapalım..mafoldumben
Başka arkadaşlardan arak yapacaktım kaydirigubbakcemile3,ona da üşendim..:roflol:
Rose çok saol tatlım,
Fırçaları kullanabildinmi hiç.
Dün bunları aldım kızlar...Tam bir MAC delisi olduğum için magic koleksiyonu çıkmasıyla kendimi MAC e attım...Koleksiyonu ürünü oldukları için devamı yok...Bence kaçırmayın gidin görün derim...
Kutularına bayıldım...
Dudak seti ve çantası...85 tl....
Mini lipglas 5li set...72tl...
Fırça seti ve çantası....119tl....
lipstick 36tl ve mineral allık 51tl...
Toplu görünüm...
Not:Setler çantaları ile birliktedir...
fondöten ve smokey fırçasını kullandım çok güzeller ama allık fırçasının yapısı çok sert kullanamadım...Eğer allık fırçası düşünürsen sevilden al derim çok yumuşak yapısı var...
buttterfly nude tonlarda honey brown,patisserie,please me, bunlar beğendiğim tonlar canım ama yinede renklerini bi gör derim...M.A.C sitesindende renklere bakabilirsin...Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Allam ya resmen rezillik cidden kaydirigubbakcemile3
ben artık bu konuda yorum yapmıyorumtakdir halkın:smiley-cool:aaa :1shok:
nasıl ya
hayret bişey başkalarının malzemesini koysan nolur koymasan nolur yani ayıp :umursamaz:
zemuszemuszemuszemus güle güle kullan cok güzel ürünlr:bbo:
Superisi ..o gibi durumlarda sipariş et ,ödemesini 1-2 gün sonra da yapabiliyorsun zannedersem..
Çünkü sana sipariş numarası filan veriyorlar..Ödeme için bekleme süresi vardır..bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar..Çünkü ben hemen paypal ile ödeme yaptım..