Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar kalem seklinde oje cikmis kullanan varmi
sizce kullanislimi
Bu cantayi gorunce bayildim ve hemen aldim tabi icindede hediyeler wardi..
Fa deodrant ve Fa douch krem..
boyle cok guzel paketler wardi hediyeler felan icinde bitaneda alcam galiba..zemuszemus
Bende dün bunları aldım kızlar...
[Sephoradan makyaj seti kızlarım için aldım sanırım bende ortak olacam renkler çok güzel
QUOTE]
aldıklarınızın hepsini güle güle kullanın, ama bu çok ciciş hihoyyyt
sizce kullanislimi
bana da bunlar çok kullanışlı geliyor ama çok çabuk kuruyor diye duydum, kullanan varsa bu konuda bir cevap piliz :1ninca:
Oriflame Gel Eyeliner ve fırçası..opuyorumnanaktan
bunları bu ayki katalogdan mı aldın canım baya inmişti fiyatı bizim sınıftan da kızlar aldı da hep kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan opuyorumnanaktan
Üfff.şu resim işini kıvıramadım gitti neyse.:sinifsinif:..
Kızlar bende e-buy dan sipariş ettiğim, uzun süre kullandığım, ama Türkiyede artık bulamadığım 34 no max factor crem puff ve maybelline expansion rimelime kavuştum..alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
Bana her ikisi toplam12 £ e geldi postayla birlikte yani ort.30 tl..
Pudra burada 35-40 tl arası orada 3.65 £..yani 8-9 tl..yaaaa
Burada basbas baaaardım e-buy dan alışveriş eden varmı diye..kimsecikler yardımcı olmadılmaz:mafoldumben
En sonunda iş başa düştü,naapalım ama hallettim..yerimseniben
Eee..kurt a sormuşlar ensen neden kalın diye,kendi işimi kendim görüyorum, demiiiiiş..buyrunnnnnnnnn
aman ne uzun yazmışım..destan oldu..:kedi:
Bende dün bunları aldım kızlar...
Sephoradan makyaj seti kızlarım için aldım sanırım bende ortak olacam renkler çok güzel
MAC D2 koleksiyonundan ruj...
MAC D2 koleksiyonundan renkli dudak nemlendiricisi...
MAC D2 koleksiyonundan Feline yoğun siyah göz kalemi...
Koleksiyon ürünü oldukları için 2şer tane aldım çünkü muhteşem ürünler ve devamı yok...
Oriflame Gel Eyeliner ve fırçası..opuyorumnanaktan
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bende sipariş verdim bayadır istiyodum jel eyeliner acaba yanındamı fırçası geliyor? yoksa ayrı olarak mı aldın? çünkü ben fırçayı sipariş etmedim unuttum akannehir
ay bayıldım yaaaaaaaaaaaahihoyyyt
:asigim:
2006 senin pudra che de mevcut bacım 3.95 ingiliş ziterlini . . .