Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzelmiş canım güle güle kullanırsın inş.hediyeler süpermiş bu arada.süprizzzzz gelince orjinal fotosunuda koy canlı canlı görelim:dance: ufkumuz gelişsin:içelim:
Bende dün g.g'den bu paleti aldım.
Bugün elime ulaşacak sanırım.
Yanında ruj+rimel+kalem hediye idi.-tatlicadiarzu-
Bakalım beğenecekmisiniz :kedi:
nerden verdın sıparısı hangı sıtededen bende ordan verıyım elıne ulasınca bır bakta bende ıstıyorum zemuszemus
Ciddimisin, harika bir palete benziyor.
Nereden almıştın roxe, çok uygunmuş hakikaten.
Güle güle kullan tatlım -tatlicadiarzu-
Birde o fırça seti birliktemi geliyor?
Ona ayrıca bittim de:kedi:
Kızlar aldıklarınız hayırlı olsun,
Güle güle kullanın. zemuszemus
Ebay'den aldım canım fırça seti ve lip gloss hediye, tavsiye ederim güzel palet
hazancım evet senin palete baktım hatta dün kadıköyde salı pazarında da rastladım renkleri falan bayağı güzel güle güle kullan sen de. paletin markası Wales çin malı olduğunu düşünüyorum KırmızıDonluKız almıştı memnun kaldı ben de alayım dedim. Hiç bir sorun yaşamadan oldukça özenli paketlenmiş bir şekilde 11 günde elimdeydi, Ebay'den alışverişe yeni başladım ama güvenli olduğunu biliyorum zaten satıcılar ürünlerin çoğunu paypal ile ödeme alarak satıyorlar herhangi bir durumda paypalden paranın iadesini alabiliyorsun. ama tabi satıcı seçmek çok önemli "Best Seller" olanlardan almak daha iyi
avondan bunlar :)) aynalı 24tl,dgerini htrlamıyorum
ilk defa mavi makyaj yapmaya niyetlendim :))
eyeliner aldım ilk kez :)) inş güzel sürerim...
ben çok far kullanmam yeni yeni alıyorum..hiç bi bilgim yok yani kzlar...aldıklarımı iyi mi sizce :sm_confused:
aldıklarını gule gule kullan.avonun 4lu farından bende almıstım renklerı super goruntude ama goz kapagına surunce hıc bellı olmuyor ve yapıs yapıs aldıgıma pısman oldum.dıger 5lı far paletınınde baska renk tonunu almıstım fazla kullanmadım ama guzele benzıyor flormarınkı
Patii, flormar'ın o paletini herkes çok beğeniyor ama Avon için iyi şeyler duymadım, ben Avon kullanmam bi de =)
Güle güle kullanın kızlar,
ilaydahey, ne güzelmiş dudakların maşallah ruj da pek yakışmış =)
Patii, flormar'ın o paletini herkes çok beğeniyor ama Avon için iyi şeyler duymadım, ben Avon kullanmam bi de =)
paticim flormarın o paleti bende var
fiyatına göre oldukça iyi bi ürün.
farda inglota bayıldım ben.
istersen cevahire bi uğra bak .
%50 indirim vardı gene en son.