Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
all gulum allzemuszemus
sanırım gecen ayki katalogdan cnm tanıtım amaclı indirimdeydi hatta ins.. yardımcı olabilmisimdir:kedi:
pantercim güle güle kullan, ben iğne ucu gibi olan fırçalardan verim alamıyorum nedense
Hayırlı olsun kızlar, Rimel güzel durmuş hakikaten canım.
Güle güle kullan.
Roxim dün baktım rimeline, fiyatıda çok uygundu hatta.
Rimelim bitince hemen alıcam bende.
bende bunları dahaaa şimdi aldım
otama kuru ve boyalı saçlar için bitkisel saç bakım yağı 8 tl inşallah faydasını görürüm yoksa bi cinnet anımda saçlarımı kökten kazıtıcam lmaz:
rosense tonik çok övdüler bi deneyim bakalım 14 tl
yanındada defneli yüz maskesi hedayee
verita ruj 4,95 tl ama rengi çoook güzell
maybelline rimel ilk defa deniycem lorealin çift taraflısını almıştım pek beğenmedim açıkçası topak topak oluyo yada ben beceremiyorum sürmesini olduğu gibi duruyo inşallah bu güzeldir 11tl
golden lady 335 numara koyu mor
golden rose 23 numara
rujun duruşu zemuszemus
bunlarıda aldım kampanya varmış ağdalar 1,5 tl bezler 1 tl bende deneyim dedim ilk defa deniycem :kedi:
bunlarda benım en son aldıklarım parlatıcıdan cok memnunum tam ıstedıgım gıbı goz kalemım eh ıdare eder.. rımel de guzeldir herhal pek kullanamadım kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan canım:dance:
siparısım geldi begendim buyrun
güle güle kullan canım..
kirpiklerini çok güzel yapmış..:lepi:
avonun maskaralarını seviyorum ben :hulya:
kizlar ben 120 lik far paletim almistim burdada paylasmistim, 13 rengi kirilmis gelirken demistim.. saticiya sikayette bulundum fotolarini maille yolladim bana istersen parasini geri yolliyayim istersen aynisindan yada baska bir far paleti sec dedi bende 88 lik far paleti sectim onda da güzel renkler var pazartesi yola cikicak insallah carsamba bana ulasir fotosunu koyarim:lepi:
Geçmiş olsun canım, ama alakalı bi satıcıymış.
Bende escape far paleti ve miss rose far paleti aldım.
Miss rose dün geldi, ikisi de çok iyi paketlenmişti.
Kalitesinede bayıldım. Paletin gelince güle güle kullan şekerim..opuyorumnanaktan
B]
kizlar ben 120 lik far paletim almistim burdada paylasmistim, 13 rengi kirilmis gelirken demistim.. saticiya sikayette bulundum fotolarini maille yolladim bana istersen parasini geri yolliyayim istersen aynisindan yada baska bir far paleti sec dedi bende 88 lik far paleti sectim onda da güzel renkler var pazartesi yola cikicak insallah carsamba bana ulasir fotosunu koyarim:lepi:
kuzucum ne sansliymissin yaaa :) kirigini bana yolla bari haha