- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
aldım kuzum
12 nomera
ışıltılı eccüg zemuszemus
Ohh hayırlı olsun canumm zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım kuzum
12 nomera
ışıltılı eccüg zemuszemus
prenses eğer daha önce eyeliner kullanmadıysan dipliner ile başlaman elinin alışması bakımından daha rahat olacaktır
ama daha önce kullandıysan eyeliner.a geçmeni öneririm
ayrıntılı bilgi için son eklediğim videoya bakabilirsin a.s.
çanta çok hoşmuş canım..güle güle kullan ..opuyorumnanaktan
sabun
gerc"ekten çok şık setin
güle güle kullan
sabun ve hacergüle güle kullanın aldıklarınızı
bunları dün aldım
far fırçam süngerli fiyat 7 tl
tırnak süsleri 3 tl
sevilden aldım ve tırnak süsleri çokk güzellhihoyyyttavsiye ederim şiddetle..çünkü hemen çıkmıyo ve taşlı gibi duruyo..
siparişlerim bu gün geldi avondan
kıvrım veren rimel=12 tl
dolgunlaştırıcı ruj=15 tl
saç fırçası=7 tl
fırça yapısı çok farklı ve 12 tl lik bir fiyata inanılmıycak kadar memnun kaldığım ve avondan beklemediğim bir performanstaki maskara...
sabun ve hacergüle güle kullanın aldıklarınızı
bunları dün aldım
far fırçam süngerli fiyat 7 tl
tırnak süsleri 3 tl
sevilden aldım ve tırnak süsleri çokk güzellhihoyyyttavsiye ederim şiddetle..çünkü hemen çıkmıyo ve taşlı gibi duruyo..
siparişlerim bu gün geldi avondan
kıvrım veren rimel=12 tl
dolgunlaştırıcı ruj=15 tl
saç fırçası=7 tl
fırça yapısı çok farklı ve 12 tl lik bir fiyata inanılmıycak kadar memnun kaldığım ve avondan beklemediğim bir performanstaki maskara...
arkadaşlar strwaberry de stila 3 renk jel eyeliner i 24 liraya aldım siparişim gelir gelmez resimlerim
hee birde ricam jel eje liner nasıl kullanılır resim video vb varmı ben forumda ararken kayboldum :)kaydirigubbakcemile2
Zabınım çantana bayıldımmm,
Hayırlı olsun şekerim. opuyorumnanaktan
Tatlım strwaberry nasıl bi site güvenilirmi ?kafamçokkarıştı
teşekkürler canım . . .
kendi adıma ben hiç bi sorunla karşılaşmadım hazan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin . . .
bende bunu aldım pastelin 17 liraya...rengi çok güzel ama ponponunu koyacak yer yapmamışlar.
kizlar hazirii cikmis golgeli yapmak icin hazir bantlar acaba burdada varmi