- 23 Ocak 2008
- 3.184
- 3
evet bende öyle deniyorum ..
daha iyi ama tam istediğim randıman değil..
puff ne sabuncum :smiley-cool:
Max Factor puff pudra canım . . .
opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende öyle deniyorum ..
daha iyi ama tam istediğim randıman değil..
puff ne sabuncum :smiley-cool:
sabunum cenebazım ve diger aklıma gelmeyen arkadaslar cicilerinizi kullan gule kullanın
sabunun bende o cantaya bittim umarım resimde gorundugu kadar guzel bir urun gelir simdiden ii gunlerde kullan
satrapi dr. murad urunlerini bende cok severek kullanıyorum cildi biraz kurutuyor ama pıyasade murad ın urunlerinden daha iyi bir urune rastlamadım umarım sende memnun kalırsın
dermalogica güneş koruyucu kremini kullandıktan sonra fikirlerini yazarsın olur mu cnm
sabunum cenebazım ve diger aklıma gelmeyen arkadaslar cicilerinizi kullan gule kullanın
sabunun bende o cantaya bittim umarım resimde gorundugu kadar guzel bir urun gelir simdiden ii gunlerde kullan
satrapi dr. murad urunlerini bende cok severek kullanıyorum cildi biraz kurutuyor ama pıyasade murad ın urunlerinden daha iyi bir urune rastlamadım umarım sende memnun kalırsın
dermalogica güneş koruyucu kremini kullandıktan sonra fikirlerini yazarsın olur mu cnm
canım benim cildim karma T bölgesi bayağı bayağı yağlı inş. yanak kısımlarımı kurutmaz geçen yıl minik bir testerını denemiştim bu jelin ama ufak olduğu için 2 günde falan bitti anlayamadan yani :) umarım memnun kalırım nar özlü temizleyiciden.
ben yaz için biodermanın güneş koruyucusunu kullanmıştım çok memnun kaldım o 40 faktördü kış için daha düşük faktörlü aldım dermalogicanınki bir de matlaştırıyomuş umarım iyidir yazarım mutlaka canım kullandıktan sonra yorumumu
liv nerdesin bacım sen ya . . .
hangi topiklerdesin bakim . . . :çok üzgünüm:
çanta ii bi şeyse ben onu el çantasıda yapabilirim bakalım . . . :1ninca:
Satrapim güle güle kullan hayatım, yorumlarını çok gözle bekliyorum haberin olsun =)a.s
corel'im bende 3 tane allığı var Body Shop'un, herbiri çok çok güzel, kalıcı, sivilce falan yapmaz, hassasiyet yaratmaz...
Renk seçeneği de bol, ben şeftali olaraktan 5 no'yu kullanıyorum öneririrm tatlım!kaydirigubbakcemile5
Satrapim güle güle kullan hayatım, yorumlarını çok gözle bekliyorum haberin olsun =)a.s
corel'im bende 3 tane allığı var Body Shop'un, herbiri çok çok güzel, kalıcı, sivilce falan yapmaz, hassasiyet yaratmaz...
Renk seçeneği de bol, ben şeftali olaraktan 5 no'yu kullanıyorum öneririrm tatlım!kaydirigubbakcemile5