- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.338
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ürün hong kongtan geliyo, almanyaya 15 günde gittiğine göre, sallıyorum 10 günde de trye gelebilir.
ben de alcam niyeti bozarsam emmmmeee ne kredi kartım var ne banka hesabım.
internetten bişi alıcağım vakit dört dönmekten pıktım hesap açtırcam pff.
hayır canım okulum bitti 3 ay yurtdışına gidip geldikten sonra çalışmaya başlayacağım çünkü böyle gitmez artık rahat rahat kozmetik alışverişi yapmak istiyorum:)
kizlar yeni farpaletteki renklerle yaptim, renkler nasi diye soranlar icin, fotomakinem iyi deyil idare edin
hüzüncüm güle güle kulln cnm
Bunlarıda yeni aldım golden rose da indirimi görünce kaçırmayım dedimm opuyorumnanaktan
Ojeler : 1 TL
Mavi Rimel : 4.95 TL
Mor göz kalemi : 1.25 TL
Gloss : 2 TL
Pudra : 9.00 TL olması lazım..bi bunda indirim yoktu :sinifsinif:
Bu pudra ama çok beğendim tenimede çok uyum sağladı ben buğday tenliyim allık olarak kullanıyorum bu pudrayı bronz gibi durdu cildimde çok beğendimm opuyorumnanaktan
Bu Flashlıı çekim
Bu da Flashsız çekimm
ay bende çok beğeniyorum bu seti ama kararsızım ya. renkleri dayanıklımı canım uçuyor mu. dokusu krensimi toz mu bilgilendirirsen sevinirim:)))güle güle kullan canım
kırmızı donlucum renkler bayağı canlı sanırım, tek çekincem alerji falan yapması. bir de bir sorum var allıkların üstündeki dikdörtgen kısım krem far mı yoksa ruj mu canım?
Bunlarıda yeni aldım golden rose da indirimi görünce kaçırmayım dedimm opuyorumnanaktan
Ojeler : 1 TL
Mavi Rimel : 4.95 TL
Mor göz kalemi : 1.25 TL
Gloss : 2 TL
Pudra : 9.00 TL olması lazım..bi bunda indirim yoktu :sinifsinif:
Bu pudra ama çok beğendim tenimede çok uyum sağladı ben buğday tenliyim allık olarak kullanıyorum bu pudrayı bronz gibi durdu cildimde çok beğendimm opuyorumnanaktan
Bu Flashlıı çekim
Bu da Flashsız çekimm