Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jigsaw, başı yazmalı kız, mors, düş*, zeynepberre,handealan (atladığım varsa pardon) güle güle kullanın çok güzel aldıklarınız.
Kizlar far paletim bugün geldihihoyyyt
]
kizlar son aldigim urunler ama sephora far bazi ve makyaj temizleyiciyi koymayi unutmusum onuda bir ara yuklerim..resim kotu cikti ama idare edin..hihoyyyt
dior - firca ve makyaj seti.
guarlain- pudra
max factor-likit ruj
yves saint laurent- ruj(kirmizi-turuncu)
golden rose ojeleri cokk tavsiye ediyorumm opuyorumnanaktan inglot dan sally hansen a kadar pek cok oje kullandim ama golden rose baska bi sey ya! ne bir soyulma ne renginin solmasi. hem de gunlerce delikafadulden
tirnak cikartmalari french manikurle cok hos duruyorlar.
son olarak da flormar tekli siyah far. tek kelimeyle igrenc. allahtan ucuz bir seydi. siyah far istiyordum ne zamandir flormar cok begeniliyor diye deneyeyim dedim ama sorun bende galiba. hic begenmedim. her yere bulasiyor ve clinique temizleyiciyle bile zor temizleniyor. guvenip de disari cikarken surmedim iyi ki maymuna donecektim :dilcikar:
herkes aldiklarini gule gule kullansinn Şeniz
kk'dan biri tavsiye etmişti dün bakmıştım bu gun aldım gerçektende muhteşem bir el kremi
bide allığım
[/URL][/IMG]
canim ebay dan aldim, far paleti bide concealer paleti ama o daha gelmedicanım güle güle kullan çok güzel görünüyorlar nerden almıştın? ya ben far çok fazla kullanmıyorum onun yerine pudra çok kullanıyorum bu tarz bir pudra paleti bulabilir miyim yaa ya da concealer paleti?
tsk canimopuyorumnanaktankırmızı dnlu çok cücel opuyorumnanaktan
tsk canimcimopuyorumnanaktanKırmızı donlu kız nerden aldın çok güzel görünüyor iyi günlerde kullan a.s.
fircalarini cok sevdim ya:kedi: hic beklenti icinde deyildim amazemuszemusgüle güle kullan renkler baya canli duruyor kaliciligi nasil ve dokusu bak ona göre alacagim :) birde fircalar nasil?
mors maxfactor ruju kullandın mı ? memnunmusun bende aldım ama benim dudaklarımı kuruttu :sinifsinif:
kizlar son aldigim urunler ama sephora far bazi ve makyaj temizleyiciyi koymayi unutmusum onuda bir ara yuklerim..resim kotu cikti ama idare edin..hihoyyyt
[/COLOR][/B]
Bu far paletinden bende çok istedim ama farlarına güvenemedim gözümde alerji yapar diyee nasıl canım denedin mi ?herkes cicilerini güle güle kullansın
ben de birkaç bişi ekliyivereyim..
escape makyaj setinden ben de aldım..farları harika çok beğendim..
Makyaj setine bayıldımm ne kadar güzel renkleri varr öyleee opuyorumnanaktanbarbim canim ilk resimdeki gibi far seti fircalar bide lipgloss ebay dan kargo dahil 12 euro ya aldim:lepi:
allik ve rujlarinida kullandim cok güzel renkleri begendimzemuszemus
sabah deneme amacli portakal sürmüstüm az gözümün üstüne, sonradan su ve sabunla zor cikardim, bakalim aksam a kadar nolcak makajim:hulya:
zeynep berre allığının no'su ve markası ne söyleyebilir misin canım ya.. tam bu aralar aradığım renkmiş
jigsaw, başı yazmalı kız, mors, düş*, zeynepberre,handealan (atladığım varsa pardon) güle güle kullanın çok güzel aldıklarınız.