Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eudorabeta cnm ne yazık kı mac izmirde yok ben netten ısmarladım mac izmire acılsada su cilemız bitse ooooof
aquam daha iileri senin olsn tatlım
kızlar çilekten dermologica medibac serisini sipariş etmiştim bugün elime geçti kullandıkça yazarım çok övdüler bi deniyelim bakalım
kızlar , göz farı sürmeden önce göz kapağına sürmek için birşey kullanan var mı? ben aydınlatıcı diye biliyorum ama yanlış biliyo olabilirim adını ,hangi markaları tavsiye edersiniz?
dermologica ın normal /yaglı ciltler serisini kullanmıstım kokusu dısında fena degil ama murad bence dermologica dan daha basarılı umarım sen memnun kalırsın fıstıgım
saolasın livim o seriyi ben de kullandım pek bi etkisini göremedim ama medibac daha uygunmuş cilt tipime eczacı kadın öle söledi.evet kokusu kötü tatlışım muradında fiyatlar çok tuzlu yaw bide everydayden msj attım sana yeni sitesinden bişey anlaşılmıyor canım ya benm kitler bitti sipariş vermek istiorumCADIARZU
bebegim ne yazık kı everyday turkıyeye gonderimi durdurdu senağlama
eudorabeta cnm ne yazık kı mac izmirde yok ben netten ısmarladım mac izmire acılsada su cilemız bitse ooooof
aquam daha iileri senin olsn tatlım
sorma tatlım bende gecenlerde siparis verecektim gordugumde sok oldum resmen benimde everydaylerim bitti neredeyseinanmıyorum ya çok üzüldüm şimdisenağlamasenağlama
eklerim biraz sonra
mac'ten aldım bişiler.
livcim alcağın zaman mac'ten ürün haber ver ben yardımcı olurum sana güzelim
telefon şarj olsun çekicem
ev aşk acısı yüzünden makkaj malzemesi dolcak yakında :kedi:
far bazını mı diyorsun cnm
evet canım sanırım far bazı oluyor o, buğday tenliyim ben hem sürdüğüm farların rengi belli olmuyor o yüzden farın altına birşey sürmek istiyorum hem kalıcı olsun hem de farın rengi ortaya çıksın diye..sanırım gözaltına da sürülebiliyor onlar değil mi kapatıcı ve aydınlatıcı amaçlı? var mı önerebileceğiniz bir marka?