Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes güle güle kullansınnnn =)
Kızlar bence de FlorMar inanılmaz geliştirdi ürünlerini...Az önce 4lü farını aldım. Foto mak. bozuk olduğu için çekemiyorum ama netten koyiyim..Çok övüyorlardı bu seriyi, 7 TL ye aldım hem de harika...dokusu çok güzel, renkleri de öyle...Buğday tenliyim ve renkleri yakıştı...Çok sevdim yani =)
resim alıntısı: vespagirlmakeup
dedigin yerlere internetten baktim canim
rimelim yok mafoldumben
Herkes güle güle kullansınnnn =)
Kızlar bence de FlorMar inanılmaz geliştirdi ürünlerini...Az önce 4lü farını aldım. Foto mak. bozuk olduğu için çekemiyorum ama netten koyiyim..Çok övüyorlardı bu seriyi, 7 TL ye aldım hem de harika...dokusu çok güzel, renkleri de öyle...Buğday tenliyim ve renkleri yakıştı...Çok sevdim yani =)
resim alıntısı: vespagirlmakeup
Herkes flormardan bahsedincee bende aldığım ürünleri koymak istedim..
Bunlarda benim yakın zamanda aldıklarımm...zemuszemus
Flormar dörtlü farı 4,95 TL ye aldım.
Tekli farı 2,25 TL
6'lı farı 6,50 TL aldım.
Glossu 2,50 TL
Maskaralı glosu 4,95 TL ye almıştım.Çok önceden..
[URL="http://img268.imageshack.us/i/dsc04876q.jpg/"]
benimde son aldıgım cicilerim :) m.a.c far , lancome miracle ve cacharel noa
:1shok: izmir' de resmen yarı yarıya flormar ürünleri... (İst' a göre)...
hepsini güle güle kullanın. flormarın yeni farlarını ben de çok beğeniyorum. :asigim:
Tşk ederim canım a.s.4'lü paleti bende sevdim gayet iyiydirr :lepi:farlar çok güzel Eudorabeta güle güle kullan yenilerini. özellikle turkuvaz ve 4lü palete bayıldım.
Tşk ederim meryem a.s. Onun rengi çok tatlıı çok kalıcı değil ama benim gibi ruju yalayıp yalayıp bitiren biri için yeterlii sanırım kaydirigubbakcemile3süper görünüyor maskarali glosun hele ah aah :)
Evet ondan indirimde özellikle sordum son kullanma tarihi geçmedi dimi bunların dedim yok hayır yeni serisi gelecek elimizdeki ürünleri bitirmek için indirime soktuk dediler..kaydirigubbakcemile2Eurobeta çok güzeller canım, eski ambalajlıları bitirmek için böyle indirim yaptılar demek ki.
Yeni beyaz ambalajlı seri gerçekten çok çok başarılı =) :içelim:
Bende glossları var çok kalıcı değil ama yapış yapışta değil ben memnunum yerimsenibensekerler gule gule kullanın cicilerinizi nisanım flormar da indirim mı var flormarın rujları fln nasıl tatlım bi bilgin var mı ?
Liv cicilerini güle güle sür sürüştür yerimsenibenbenimde son aldıgım cicilerim :) m.a.c far , lancome miracle ve cacharel noa
cidden çok hoş görünüyor renkleri güle güle kullan canım:))
bende glosslarını kullanıyorum flormarın çok memnunum kalıcı değil renleri ama işiltıları kalıcı:))
Liv'im 2 parfümden de var bende, çok severim onları, özelikle NOA...kaydirigubbakcemile5
Flormar ambalajlarından ekonomi yapıpı maliyeti düşürüyor herhalde kuzum =)
Tabii nerde bir Guerlain, bir Estee...Ama fiyatına göre iyi yani =)a.s