Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaaa arap pudrası ne oluyor bılgı verırımısın
Arap pudrasi bazen toprak pudrasida diyorlar,cok özel bir pudradir,teni acayip bronzlastiriyor,genelde araplarin özel makyajlari olurya hani gözleri falan cok güzel yaparlar makyajla,kahverengi gibi tonlar kullanildigi zaman iste bu pudrayi sürüyorlar.Esmer tenlilere acayip cok yakisiyor,hele bide göze sürme cekildigi zaman.Fiyatida biraz yüksek cünkü bu pudra tas firinlarda yapiliyor,yani isitiliyor,gözlere sürme cekenlere tavsiyem,ben 40 Euro ya almistim yani yaklasik 80 TL kadar.Cok güzel bir koyu tene sahip oluyorsunuz,tavsiye ederim yerimseniben
canım güle güle kullan rujlarının rengi nedir?
http://img44.imageshack.us/img44/3503/dsc004133333.jpg
el ve ayak peelengi ve rujlarım.
cnm rujların çok gsl isimleri nedir acb:içelim:CADIARZU
yaa ben denedim bu siteyi yapamadım
Yakın zamanda iki adet eyeliner aldım. Maybelline den hiç memnun kalmadım çizginin ortasında boşluk bırakıyor. 18 liraya almıştım. Flormarı dün aldım rengi gayet koyu ve boşluk bırakmıyo. 3.80 e aldım.
Flormarda acaip indirim var kızlar rujlar 4.80, tekli farlar 3.50, stick fondoten 11.00 liraya düşmüş.
çikilop
whiterose
güle güle kullanınn :))
white rose canım, ben de Rosense pudra kullanıyorum çok severek, çok memnunum...peki farları nasıl canım, sen beğendin mi ? :1rolleyes:
işte yeni ganimaetlerim:kedi:
rosense pıdra
rosense farlar
I.D bare essecuals yüz fırçası
ultima fırça
hypnose çanta boyu rimelzemuszemus