Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
l'orael extra volume collagene fevkalade bi maskara yani kipriklerimi 10 kat uzattı ve dolgunlaştırdı resmen
şiddetle tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile5
ya ya yaa ben hala turbo boost kullanıyorum bi sürü loreal aldım beğenmemiştim. iise bende alcam madem...ben de bunları aldım anacım yine kafayı yedim kocam askerde can sıkıntısı ben de kendimi ucuz makyaja vurdum...l'orael extra volume collagene fevkalade bi maskara yani kipriklerimi 10 kat uzattı ve dolgunlaştırdı resmen
şiddetle tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile5
canım rimeli nerden ne kadara aldın acaba bi nasıl bende almak istiyorum ama cesaret edemiyorum
kıslar cicilerinisi ii günlerde kullanın hulişim bebişim ii günlerde kullan rimelden bende alıcam mutlaka
karin cnm stilanın allığını nerden aldın cnm acabaa bide ne kdr
canımcım stila allığı palladium sephora dan 71 liraya aldım. ama çok memnunum rengi harika ve fonksiyonel bi ürün, hem dudağa hem yanağa kullanılabiliyor.
buarada herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın. bide kızlar nasıl herkesten aynı anda alıntı yapıp cevap yazılıyo, hayrına söyleyin yaaw:1rolleyes:
Tmm cnm fotosunu çeker koyarım akşama . . .
Bakarsın . . .