Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlim netten aldim ekledim üsendim cekmeye ama yarin öbür gün ceker koyarim
hulişimm memnun kalmana sevindim dolgunlukta veriomu bari bende rimmel den maskara aldım ama bu hiç aklıma gelmedi yaa bidahakine bunuda aliim telescopic faciamdan sonraa
güle güle kullan hülim bende merak ettim rimelini daha öncede birisi resmini koymustu of ya rimel koleksyonum oldu onun icin daha almak istemiyorum
bende aldim bir kac seyler eklemeye üseniyorum dogrusu, en kisa zamanda resim cekip eklerim artik
ama simdi derslere baslayim off
off huliim ya iğrenç resmen ne uzatıo ne hacim verio ne doru düzgün sürülüo hiç bi işlevi yok yaa
tsk ederim, kiviriklik isteyenler icin sper rimel :)
cnm valla tavsiye ederim diyecegim ama bende aynen kullnamadigim rimel kalmadi ve hala daha kullanmadiklarim var bazen bir kere kullaniyorum öylece kaliyor kuruyor bazende satiyorum
deniyoruz iste, maxfactor ve dioriconic simdilik favorilerim buda favorim olmaya cok yakin bakalim :teytey:
bende astorun bitane var tarak gibi olan suanki favorim odur.
benim maskaradan beklentilerim tel tel yapip dolgün göstermesi. kirpiklerim zaten kivirik ama sanki cok ince telleri onlari azcik kalin gösterecek olan birsey istiyorum
Hulicimm beğenmene sevindimm =) güle güle kullan! =)
Ben de geçenlerde iyi bir rimel arayışına girmiştim, Loreal Voluminous 4X ten memnun olmama rağmen...bir sürü denedim, hiçbirini beğenmedim...Loreal Voluminious 5X aldım, daha da güzel! :)) hihoyyyt
Kirpikleri kıvrık olan ama dolgunluk isteyenlere öneririm...uzatıyor hem de...ama bayağı dolgunluk veren bir ürün, bir de oldukça bereketli :CüvCüv: bitmiyor yahu! bana 3-4 ay gidiyor, gerçi ben çok yoğun sürmem belki ondandır =)
Hulicimm beğenmene sevindimm =) güle güle kullan! =)
Ben de geçenlerde iyi bir rimel arayışına girmiştim, Loreal Voluminous 4X ten memnun olmama rağmen...bir sürü denedim, hiçbirini beğenmedim...Loreal Voluminious 5X aldım, daha da güzel! :)) hihoyyyt
Kirpikleri kıvrık olan ama dolgunluk isteyenlere öneririm...uzatıyor hem de...ama bayağı dolgunluk veren bir ürün, bir de oldukça bereketli :CüvCüv: bitmiyor yahu! bana 3-4 ay gidiyor, gerçi ben çok yoğun sürmem belki ondandır =)