Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunlarda bu hafta aldıklarım
pstel farlarım
creme puff pudram(ilk defa kullanıcam )
avon bronz inciler allıgım
max factor masterpıece rimelim(dha açmadım duruyo öyle digerleri bitince artık ama olagan üsütü bi rimel)
rosense tonigim
soft musk vücut pudramhihoyyyt
hepsi bukadar canlarrr
Bunlar da pazar günü carmina dan aldıklarım ;
iyi gunlerde kullan canım hayırlı olsun:1hug:
koydum işteeee kızlarrrkaydirigubbakcemile2
tonigi jeli kremi peelingi birde dudak stigi geldi kızlar
yanındaki de promosyon farıı .çok begendim onu da:sm_cool:
digeride flormarın diplineri( yavaş yavaş ögreniyorum işte sürmeyi)kaydirigubbakcemile3
ŞİMDİ STRAWBERRYE baktım dermalogica setlerinin fiyatları çok uygun ama kullandığım günlük bakım setiyle(temizleyici, tonik,krem) ve peeling, nem vs. maskelerim var. sizce dermalıgicanın akne bakım setini alsammı içinde 1x Temizleyici Cilt Yıkaması 50ml 1x Temizleyici Matlaştırıcı 15ml 1x Gece Boyunca Temizleyici Jel 15ml 1x Kapatıcı Leke Tedavisi 3ml 1x Sebum Temizleyici Maske 22ml varmış. bunlarıda alınca ne ara kullanıcam hepsi ağır olurmu??bi bilen varsa bana yardımcı olurmu...
bu arada I.d.Bare minarels kitim geldiihihoyyyt akşam eklerim resmini
kızlar bunlarda bu hafta aldıklarım
pstel farlarım
creme puff pudram(ilk defa kullanıcam )
avon bronz inciler allıgım
max factor masterpıece rimelim(dha açmadım duruyo öyle digerleri bitince artık ama olagan üsütü bi rimel)
rosense tonigim
soft musk vücut pudramhihoyyyt
hepsi bukadar canlarrr
canım I. d. kit everyday gibi bedelsiz mi ?
CADIARZU
keşkeeee....sitesinde 60$(Turkiyeye göndermiyorlar) ben ebayden aldım kargosuyla birlikte 48$ a geldi
canım o top allıklar nasıl iyi mi ben almayı düşünüyorumda hemen uçuyor diyorlar pek kalıcı değilmiş
canım denedin mi nasıl ya cok guzel gorunuyorlar iyi gunlerde kullan
cnm çoook beğendim golden rosunu fiyatını öğrenebilir miyim nekadara aldın???
arztez cnm ii günlerde kullan bendede var bu paletten 2 tane bende seviorm :)
artezziimmm güle güle kullan bebeğimm bol özel günlerde inşallahhhhh hayırlı işlerdeeeeeee
çok hoşlarrr
saolun kıslara.s paletı 17tl ye aldım 2 secenek var.sürüşü fılan cok gusel kayıyo fırca.dıgerınıde almayı düşünüyom yada bu fıyatlarda baska palet secenegı varmıdır siz bılıomusunuz=))
kıslar ii günlerde kullanın hepsi çok güsel farketmes pudrayla ilgili yorumlarını bekliorm cnm
kıslar bu pastel ikili farlar ne kdr yaa