Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan melegim
lorealin hangi lipglossu o rengi cok güzel
sağolasın canım banada lorealinki lazımdı zatikaydirigubbakcemile5loreal 1 nisandı sanırım ama şampuanla alakalı olanı bilmiyorum canım
loreal 1 nisandı sanırım ama şampuanla alakalı olanı bilmiyorum canım
anlamadim loreal 1 ne
kızlar o zaman kullanıom bende bu kremi zaten cildim kuruya yakın :lepi:
ha tmm simdi anladim ben loreal glossun numarasini sorup böyle cvp alinca anlayamadim peki glossun numarasi ne
meryemim farlarına bittim bitanesi o ne güzell bir tasarımdır yaaa ben bunlara bitiyorum iştee canıs harikaaaaa kalitesi de iyi mi< canım
almagester rujuna bittimm bebeğimm harika ben de alacammm
sagol gülüm simdilikbirtanesini deneme fisatim oldu siyahini gayet iyi duruyor saatlerce hic bir degisiklik göremedim ben memnunum yani digerlerini kullaninca bilemicem denemek lazim delikafadulden
ilarzu kararsız elis ve deniz iyi günlerde kullanın kızlar. süper şeyler almışsınızdelikafadulden bende bugün burcumun rujlarından aklımda kalmıştı golden rose un rujları,( öpüyorum onu iyiki önermiş) benim hç yoktu , bu rengi ordaki kız çok yakıştırdı bide kalem aldım bu renge uygun. sonra bende çok beğendim üstelk çok ucuz yadelikafaduldendelikafadulden
denizcim fırça manyağı biri olarak fırçayı kaça aldın acabakaydirigubbakcemile5