Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kdr peki bu ? lancome fatale dan dahamı iyidir bende alıcam hala karar veremedim de kızlar
banada kadın ikiside aynı ama black out kömür karası yapıyor içinde sürme tozu var dedi
sahne arkası makyajlarda kullanılıyor hatta dedi
bende black out aldım
ayy bide normalini alıyım oldu olcak
gurbaacım sana bişeysorucam canımm
diorshow rimelleri inceliyordumda acaba bunlada hangisi iyi
black aut olan kapkara yapıyormuş kirpkleri dur ben resmlerini koyayımm
bu senin gösterdigin canımm
buda diyerleri biri suya dayanıklı biri normal
black aut hakkında olumlu yorumlar okudum
ama ynede kararsız kaldım canımm
bi aydınlatıver hayrına süslü gurbişş
canım iddialı gözler istiyosan kesinlikle blackout al derim :içelim:
ilk sıradakinden de çok çok memnun kaldım ben, fircasina aşigim onun :asigim:
yelpaze gibi oluyor resmen kirpiklerim
ikinciyi denemedim bilmiyorum ama cubugum yanlışlıkla almıştı da bi türlü çıkaramamıştı kirpiklerinden rimeli :roflol:
yani waterp. hakkını vermiş dior :içelim:
gurbaacım ysl-faux cils kullandın mı sen canım benneyaptımki
onu da çok övüyüyorlar da? :lepi:
işte farımın rengi bu nihayet gösterebildimm arkadaşlar :lepi:
gurbaacım nars orgasm sephoralarda 58 ytl.
bana da adam blackoutun fırçasıyla ilgili öyle söyledi canım, zamanla kötü 1 hal alır şeklinde. kalın fırçalıya ısrar etti çok iyi diye.
çubukcum canım senin farın tam boy mu canım? rimelle verdiler gibi birşey mi demiştin yanlış mı hatırlıyorum? öyle 1 kampanya falan mı var nedir? benneyaptımki ayrıca renkleri çok güzelmiş, tam benim kullanacağım renkler Şeniz
pilarım süpersin vallahi :lepi:gurbaacım koyduğun renkleri mi almayı düşünüyorsun peki?
son glossun rengi sana olmaz gibi geldi canım bana :sm_confused:
ama seri olarak color fever çok iyidir, bende ruju var, simli (sim sevmediğim halde çok güzel bence) ama böyle simler dandik durmuyor kesinlikle, gayet kaliteli bir görüntüsü var sositososito
mac glossları çok mükemmel ya, keşke ben de gloss kullanabiliyor olsam :çok üzgünüm:
allık bence çok hoş canım, çok güzel ışıltı verir, renkleri de iyi, kontr falan süper yapılır.
bobbı brown kullanmadım bilmiyorum ama o markayı da çok beğeniyorlar, özellikle allıklarını :uhm: