Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu 4lü fara aşık oldum, istiyorumm :1shok:
çok mükemmel smokey göz makyajı yapılır :asigim:
:1shok: bayıldııımmmmmmm
tam benlikkkkkkkkkkk
pilar nan gözsterip durma şöyle güzel şeyleri
kocam yalvarıyo artık ne olur makyaj malzemesi alma diye :roflol:
bence acayip akıyor emily kalemler kaydirigubbakcemile ama renkleri güzel ve çok rahat yumuşak sürüldüğü için göz kapağına eyeliner şeklinde güzel uygulanıyor kaydirigubbakcemile2 bi turkuaz bide kahve mac kalemim var, sürekli onları kullanıyorum, yeni renkler almam lazım :çok üzgünüm: kartlarım da doldu :a015:
aaa emily aktımı sende piloşş,bende vay be ne güzel kalemmiş diye sevip duruyorum
bak sabah 8de sürdüm hala ilk sürdüğüm gibi duruyor,gözden göze değişiyor demek
canım aslında ben alalı 1yıl olmuştur yaa, acaba kendini geliştirdi falan mı :lepi: gördüğümde bende aliyim yerimseniben
sevgi kelebeği canım seni çok iyi anlıyorum, ben de part-time işe girmek istiyorum, izin vermiyorlar, amaaa para kazanmam lazım senağlama
Denizyıldızı rujun çok hoşmuş güle güle kullan.
Pilarcım sephoranın ki beni şaşırttı çok güzel olmuş kirpikler,ama dior showla daha dolgunlar bence.
Şubat ayında macte satışa başlanacakmış şunların güzelliğine bakın kızlar ya
canım ortak 3 ürünümüzz varr :lepi:
clinique göz makyajı temizleyici (çok güzel ama çok çabuk bitiyor benimki benneyaptımki) bodyshop allık (çokk beğeniyorum yerimseniben) vee e vitaminli göz kremi.
iyi günlerde kullan tatlım Şeniz