- 4 Ekim 2007
- 815
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyyyyyyyyyyyyyyy cok güzel seyler alinmis yine
güle güle kullanin
bende gördüm bunu alip almayimmi diye düsündüm ama evde cok rimelim var bitince belki denerim, fircasi gercekten büyük
güzel birseye benziyor bence
ama masterpiece gibi cabuk bitecekse kötü
smhsmncim tatlımmm mağazadaki kıza sormuştm bende denedinz mi die evt gözümde o var demişti devanası gibi kirpikleri vardı ama onlar 10 kat ssürdükleri için çok yapaydı ama çok güsel dedi kıs fiyatını duyunca bende kalsın ya o ne öle demiştim givenchy e değişmem:)
smhsmncim tatlımmm mağazadaki kıza sormuştm bende denedinz mi die evt gözümde o var demişti devanası gibi kirpikleri vardı ama onlar 10 kat ssürdükleri için çok yapaydı ama çok güsel dedi kıs fiyatını duyunca bende kalsın ya o ne öle demiştim givenchy e değişmem:)
Vielen Dank canim =)
baktim herkes almanca konusmaya baslamis =D
gramajı 13.1 di galiba özellikle baktım
ben deki max faktorun bi önceki çıkanıydı memnunum açıkcası
denemeyi düşünüyorum
elimdeki biraz daha azalsında
belki fiaytı düşer diycem ama :sm_confused:
ay biri alsın kullansın da önerilerde bulunsun :roflol:
ben alix avien.e güvendim saf gibi aldım zaten dökülen kirpiklerim yaprak dökümü 3. sezon gibi dökülmeye başladılar :a015:
cnm ihmal etme ya kirpik çok önemli bişi anlatiimda gülelim:) ben bikere rüyamda lolipop yiorm birden kaşıma ve kirpiğime yapışıo nasıl oluosa:) bi çekiorm şekeri kaşımın yarısı ve kirpiklerm yok aman ne ağlıorm anlatamam şok vaziyette:):)):)rüyada bile kötü yani
boş bir rimel kutusu bulsam düzenli kullanacağım ama her gece hint ve badem yağını karıştırıp kirpiklerime sürmekten gına geldi :bbo: