- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bunu bana almadan önce neden söylemedinizzz :a015:
o zaman hemen yeni bir maskara almam lazım ... yoksa kirpiksiz kalacağım
yok canım ilk defa senden duyuyorum. ne kadara ve nereden aldın diye sormazsam olmaz :roflol:
huliiiiii sen ne dedinnnn...kız gerçekten işe yaradımı bende alcam hemen
Bu mu senin dediğin canım ?
aman yaaa ne varsa şu gavur ellernde var öffff burda varmıdır ki varsada kesin çok pahalıdır. napalım alcezzzz artıkınnn:1ninca:
ay canim benim sizlerde benim schatzi`lerimsiniz
özledim kiz seni nerelerdesinŞenizŞeniz
bişey almıyorum ki eklim geriden geriden izliyorum sizi nacizane
bugün ne giydin e resim eklediğim içinde eleştiri alıncaa kendimi geri planlara attım schatzelimŞeniz
he bu arada isviçreden istediğim rimeli getirmiş babam almagesterim turuncu olanı hihoyyyt
aman yaaa ne varsa şu gavur ellernde var öffff burda varmıdır ki varsada kesin çok pahalıdır. napalım alcezzzz artıkınnn:1ninca:
kullandın mı cnm rimeli nasılmış
bugün ne giydimde mi var ya nirde ben keşfetmemişm
bende hep aldigimdan degilki birseyler paylasiyoz iste kaydirigubbakcemile2
aaaaa nasil olurda sen elestiri alirsin ya ben görmedim onu demek,
sen hep cok süpersin ya kim elestiri seni Çok üzgünüm çoook
amannnnnnnnnnnnnnnn bos verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özelime gelmiş eleştiri zaten
kapalıyım diye eklememi doğru bulmamış bazıları..
bu arada mavalanın ürünleri süper olur hee isviçrelidir kendisişakkıdı
aaaaaa inanmiyorum ne alaka ya yorum yapcem burda olmicak simdi
diger ürünlrinide kullandinmi hic, bende düsünüyorumda kararsiz kaldim önerebilecegin üünler varmi
benim kirpiklerim uzun ve gür buyüzden hep nazara geldi kuaför tavsiyesiyle bu ürünü aldım bi tane bitirdim ve kirpiklerim yerine geldi çok memnun kaldım
manikürde mavala ürünleri kullanıyordu kuaförüm tırnak ürünlerinden de memnun kaldım
oje sürdüğümde tırnağım pürüzsüz görünmediği için tırnak çukuru için bi ürüü var onu kullandım oda güzeldi
bişey almıyorum ki eklim geriden geriden izliyorum sizi nacizane
bugün ne giydin e resim eklediğim içinde eleştiri alıncaa kendimi geri planlara attım schatzelimŞeniz
he bu arada isviçreden istediğim rimeli getirmiş babam almagesterim turuncu olanı hihoyyyt