- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Güle güle kullan canım parfüm nasıl biraz ağır bi kokuydu yanılmıyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım one by one tek tek ayiriyor mu memnun musubEki Görüntüle 1675464 Eki Görüntüle 1675465
Bende en sonunda nude far paletime kavuştum. Ne zaman gitsem bitiyorlar hatunlar ama indirim sonrası gidince bulabildim ek olarak nude ruj 535 aldım pastelin.daha önce 537 vardı o biraz daha turuncumsu. İndirim gününde de Kate Moss 42 numara ve Maybelline the one by one rimeli aldım.
Ben çok sevemedim ya. Mor olan vardı keşke onu alsaydım dedim sonradan.Canım one by one tek tek ayiriyor mu memnun musub
Gratis'i bekliyorum benRossmann ve Watsons indirimi bugün başlıyor kızlar hücum
Gratis'i bekliyorum ben
Bebaktan çok ürün almışsın.nasıl bir marka?Dün aldıklarım. Daha yarın da Gratis'ten alıcam
Güle güle kullan.diğer nude tude ilearasında ne farklar var?47 tl idi o sanırım indirimde.Çok şükür The Balm Nude Dude'e kavuştum. Bugün aldırdım kardeşlerime Gratis yılbaşı indirimi + gratis kart indirimi ile 43 liraya geldi. Duyurulur.
Teşekkür ederim canım.. Bunun renkleri daha hoşuma gitti benim, tam benim günlük kullanacağım renkler..Güle güle kullan.diğer nude tude ilearasında ne farklar var?47 tl idi o sanırım indirimde.
Bebaktan çok ürün almışsın.nasıl bir marka?
Teşekkürler canım.Bebak benim çok severek kullandığım bir marka.
Şişeli olan acı badem sütü ile göz makyajımı siliyorum çok memnunum.
Gül suyunu tonik niyetine kullanıyorum.
Nemlendiricisi ise dirsek ve dizlerimi yumuşatabilen tek nemlendirici. Parabensiz olduğu için yuzumde de kullanıyorum yumuşacık ve parlak yapıyor.
Makyaj temizleme mendillerini ilk defa kullanıcam hediyesiydi o.
Çok kararsızım hala yaaa :/bana ikisi de aynı geliyor :))Teşekkür ederim canım.. Bunun renkleri daha hoşuma gitti benim, tam benim günlük kullanacağım renkler..
Canım tudedeki renkler koyu daha çok.. Dude da açık renk daha fazla, ben koyu kullanmadığım için bunu seçtim.Çok kararsızım hala yaaa :/bana ikisi de aynı geliyor :))
Hımmmm. Bende kahve ve pembe tonlarında iki far paleti var (eskileri attım da,yenileniyorum).mavi ve yeşil tonlarını istiyorum aslında. Ama bu nude ve tude hoşuma gitti.gerçi diğer balm paletlerini de çok sevdim.sanırım her indirimde bir ürunünü alıcambir seneye tamamlarımCanım tudedeki renkler koyu daha çok.. Dude da açık renk daha fazla, ben koyu kullanmadığım için bunu seçtim.