- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
De mii herhalde bedava dağıtıyorlar da bizim haberimiz yokSanırım canım dediğin gibi sabahın köründe filan gitmek lazım o değilde insanlar nasıl bu kadar boşaltabildiler rafları ona takıldı kafam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
De mii herhalde bedava dağıtıyorlar da bizim haberimiz yokSanırım canım dediğin gibi sabahın köründe filan gitmek lazım o değilde insanlar nasıl bu kadar boşaltabildiler rafları ona takıldı kafam
İyilki gitmemişim o zamanYa gratisteki indirim bence indigim değildi aslında zaten 10 lira olan mala 18 liralık etiket koymuş 10 liraya indirmiş biraz kazıklanmış hissettim ama yine de ben de aldım bişeyler dayanamadım
Sağol canımherkes bu arada aldıklarını güle güle kullansın arkadaşlar
İlk 4 ruja bayıldım tam istediğim tonlar
Eşim dün,artık gratis faturası görmek istemiyorum, dedi.
Katılıyorum sana canım. Ben de gittim o indirimle gratise. Bir dünya ürün aldım. Yarı yarıya fiyatları diye. Kasada miktarı duyunca bir kal geldi bana. Sanki yüzde ellilik bir indirim değil de yüzde yirmilik bir indirim varmış gibi geldi bana. Neden kandırıyorlar insanları anlamıyorum. Uyuz oldum gratiseYa gratisteki indirim bence indigim değildi aslında zaten 10 lira olan mala 18 liralık etiket koymuş 10 liraya indirmiş biraz kazıklanmış hissettim ama yine de ben de aldım bişeyler dayanamadım
Ya gratisteki indirim bence indigim değildi aslında zaten 10 lira olan mala 18 liralık etiket koymuş 10 liraya indirmiş biraz kazıklanmış hissettim ama yine de ben de aldım bişeyler dayanamadım
redist keratin yağı aldım en son.
saçımın bu yağı hemen çekmesini çok sevdim.
hiç ağırlık yapmıyor. yapıştırmıyor.
yağlı bırakmıyor. umarım uzun süreli kullanımda da memnun kalırım. =)
Uzun vadede memnun kaldınız mı?
Ne gibi etkileri oldu?
uzun bir süre geçmedi üstünden ama çok ışıl ışıl ve yumuşacık yapıyor saçlarımı.
ilerleyen zamanlarda belli olur kalıcı bir etkisi olup olmadığı.
bu aradabugünde bunları aldımEki Görüntüle 1707312
Ayyy kendimi gördümmm resmen ahanda bende nasıl olsa düşecek bunların etiket fiyatı değildir diye doldurdum o gün kasa bir kal geldi anlatamam ama bana ders oldu bir daha sormadan doldurmam öyle..Katılıyorum sana canım. Ben de gittim o indirimle gratise. Bir dünya ürün aldım. Yarı yarıya fiyatları diye. Kasada miktarı duyunca bir kal geldi bana. Sanki yüzde ellilik bir indirim değil de yüzde yirmilik bir indirim varmış gibi geldi bana. Neden kandırıyorlar insanları anlamıyorum. Uyuz oldum gratise