- 14 Mart 2010
- 7.878
- 6.785
Su harika parfüm bendede var. O kadar kalici ki Bir cok kisi sormustur da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lorac Pro paletini aldim :)
güle güle kullanın nerden ve kaça aldınız acaba?
estte lauderi ben bir kaç kez denedim kapatıcılığı ve kalıcılığı oldukça yüksek ama doğal makyaj seven birini hoşuna gitmeyecektir. Çünkü yüzünüzde fondöten olduğu belli oluyor. ilk sürüldüğünde yüzüm sanki donmuş gibi olmuştu ancak zamana vücut ısısıyla yumuşuyor.
ebayden aldim kargoyla yaklasik 50 .
yok zaten o fondetenden vazgectim normalde pek fondeten kullanmam zaten merak iste :) Youtubeda video bakmaya baslayalidan beri makyaj masrafim arti. Renkli nemlendirici almayi düsünüyorum
youtube cok tehlikeli ihtiyacin olmayan seyleri aldiriyor insana valla
hemde nasil cok tehlikeli zaten tv izleyen biri degilim iyice youtube sardim bu ara :)
Tatile hazirlik
Max Factor CC Cream
Eki Görüntüle 1159262
Sleek Bronzer/Highlighter
Eki Görüntüle 1159263
Günes Kremi, Günes Yagi ve After Sun Kremi
Eki Görüntüle 1159264 Eki Görüntüle 1159265 Eki Görüntüle 1159266
Cnm ya sleek urunlerini nerden aliyosun turkiyede yok diye biliyorum bi kac far paleti cok hosuma gidiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amazon.de den :26:
Kızlar kuru saç uçları için kullandığınız memnun kaldığınız serum, yağ vs bir ürün öneriniz varmı?
Her duştan sonra durulamadan kullanırım saç uçlarını güçlendirmesi ve kolay tarama için.[/QUOTE
gördüm ama hiç almaya cesaret edememiştim faydasını gördünmü saçlarında? Saçlarımı anca uzatmaya başladım uçlarındaki boyalar yüzünden kestirmekte istemedim açokcası